Arte

articolul anterior articolul urmator

Două reprezentaţii noi cu „Fantoma de la Operă”, epuizate în trei ore

0
18 Jan 2015 12:44:30
Autor: Monica Andronescu

Biletele pentru cele două reprezentaţii noi ale musicalului „Fantoma de la Operă”, de Andrew Lloyd Webber, în regia lui Stephen Barlow, programate în urma numărului mare de solicitări primite s-au epuizat în trei ore de la momentul în care au fost puse în vânzare.

Musicalul „Fantoma de la Operă”, de Andrew Lloyd Webber, în regia lui Stephen Barlow, va avea două reprezentaţii în plus în noua sală a Teatrului „Ion Dacian” din Bucureşti, pe 27 şi 28 ianuarie, dat fiind numărul mare de solicitări primite, însă şi pentru aceste spectacole biletele s-au epuizat, anunţă Mediafax.

Biletele pentru primele reprezentaţii, programate pe 24 şi 25 ianuarie, s-au epuizat rapid, în mai puţin de două ore după ce au fost puse în vânzare, motiv pentru care organizatorii au programat încă două reprezentaţii care s-au bucurat de un succes la fel de mare. Potrivit unui anunţ postat pe site-ul Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian” din Bucureşti, cele două reprezentaţii în plus, vor avea loc pe 27 şi 28 ianuarie, de la ora 19.00. Însă şi biletele pentru cele două noi reprezentaţii ale spectacolului, din 27 şi 28 ianuarie, s-au epuizat în aproximativ trei ore de la momentul punerii lor în vânzare, au declarat sâmbătă, pentru Mediafax, reprezentanţii Teatrului „Ion Dacian”. Aceştia au precizat că spectacolul "Fantoma de la Operă" va intra în repertoriul Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian” şi va putea fi văzut de cei interesaţi şi în următoarele luni pe scena instituţiei. Datele reprezentaţiilor urmează să fie anunţate.

Premiera spectacolului „Fantoma de la Operă”, de Andrew Lloyd Webber, în regia lui Stephen Barlow, care va avea loc pe 24 ianuarie, de la ora 19.00, va inaugura noua sală a Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian” din Capitală.

„Fantoma de la Operă”, de Andrew Lloyd Webber, este o producţie muzicală adaptată în 14 limbi străine, distinsă cu peste 70 de premii importante şi vizionată de peste 130 de milioane de spectatori din întreaga lume.

Spectacolul pus în scenă la Bucureşti reprezintă un dublu eveniment. Pe de o parte, premiera naţională a unui musical care a scris istorie în rândul producţiilor de gen, dar şi acordarea drepturilor de producţie pentru un spectacol diferit de celelalte adaptări ale versiunii originale, de către The Really Useful Group Theatre Company Ltd. (proprietara drepturilor de autor, cu sediul în Londra), informează Teatrul „Ion Dacian”.

Musicalul „Fantoma de la Operă” este pus în scenă de regizorul australian Stephen Barlow, cu ajutorul unei echipe de creaţie din care fac parte artişti români şi străini şi are drept protagonişti actori, vedete pop şi solişti de operă din România.

„Sunt încântat de faptul că am posibilitatea să revin la Bucureşti şi să particip la o adevărată revoluţie culturală care are loc în viaţa muzicală a Capitalei datorită viziunii directorului general al Operei Naţionale Bucureşti, Răzvan Ioan Dincă. Am trăit o poveste de dragoste cu «Fantoma de la Operă» în ultimii 28 ani, totul începând din momentul în care, copil fiind, am văzut producţia West End la trei săptămâni după ce a avut premiera mondială. Am fost şi atunci şi rămân şi acum captivat de povestea obsedantă şi, într-un fel, erotică, scrisă de Gaston Leroux şi pusă în scenă pe cea mai romantică şi intimă muzică închipuită de Andrew Lloyd Webber. Solicitarea de a pune în scenă o nouă producţie a celui mai de succes spectacol de divertisment din toate timpurile este, în egală măsură, o responsabilitate uriaşă, dar şi o oportunitate extraordinară. Cu o distribuţie de excepţie compusă din actori, vedete pop şi solişti de operă şi în colaborare cu o echipă de oameni tineri, dar extrem de talentaţi, de la London West End, vreau să încep un nou drum, atât din punct de vedere vizual, cât şi psihologic, cu ajutorul poveştii şi al muzicii. Acest spectacol total nou este un omagiu adus lui Charles Garnier, arhitectul extraordinar al Operei din Paris (Palais Garnier), locul unde se desfăşoară acţiunea spectacolului”, a declarat regizorul Stephen Barlow.

Din distribuţia spectacolului fac parte artiştii Adrian Nour (Fantoma), Irina Baianţ (Christine Daaé), Florin Ristei (Raoul, Viconte de Chagny), Andrei Lazăr (Monsieur André), Valentino Tiron (Monsieur Firmin), Gabriela Daha (Carlotta Giudicelli), Samuel Druhora (Ubaldo Piangi), Dana Rotaru (Madame Giry), Alexandra Giurcă (Meg Giry), cu participarea Orchestrei, Corului şi Baletului Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările