Arte

articolul anterior articolul urmator

Expoziţie şi licitaţie cu fotografii realizate de victime ale incendiului din Colectiv

0
10 Dec 2015 17:35:50
Autor: Florin Ghioca
Expoziţia #FIND_US s-a deschis la Hanul Gabroveni, din Centrul Vechi     FOTOGRAFII: Florin Ghioca
Expoziţia #FIND_US s-a deschis la Hanul Gabroveni, din Centrul Vechi     FOTOGRAFII: Florin Ghioca

Expoziţia "#FIND_US", care s-a deschis joi seara, la ArCuB Gabroveni, cuprinde 200 de imagini din concerte din ţară şi străinătate realizate de fotografii victime ale incendiului din clubul Colectiv, dar şi de colegi ai acestora, şi se va încheia cu o licitaţie, fondurile mergând la răniţii din spitale.

O parte a expoziţiei amplasate la etajul întâi al centrului cultural din Capitală cuprinde 100 de fotografii realizate de Alex Chelba, Teodora Maftei, Claudiu Petre, Mihai Anghel, Cătălin Ilniţchi, Liviu Emil Zaharescu, Roxana Boghian, Cristian Mitroi, Andrada Mihăilescu şi Miluţă Flueraş, cei zece fotografi victime ale incendiului din 30 octombrie.
 
"Voiam să organizăm oricum o expoziţie în decembrie, dar întâmplarea nefericită din Colectiv ne-a făcut să o gândim acum. Ne gândeam să facem ceva distractiv, în clubul Fabrica, să vină fiecare cu câte o fotografie. Acum încercăm să-i ajutăm pe cei care sunt în spital. Fotografiile vor fi vândute în cadrul unei licitaţii şi toţi banii vor merge către copiii care sunt în spitale", a declarat fotograful Paul Voicu.
 
Licitaţia va fi organizată la finalul perioadei de expoziţie, iar preţul de pornire pentru fotografii va fi anunţat în curând de echipa Eventim, cea care se ocupă de acest eveniment.
 

Cei care vor vizita spaţiul şi vor dori să liciteze, îşi pot alege imagini de la concerte susţinute de artişti şi trupe precum Black Label Society, Ozzy Osbourne, Roger Waters, Joe Satriani, Rammstein, Slash, Mike Terrana, Deep Purple, Depeche Mode, Scorpions, Texas, Hiromi Uehara, Avishai Cohen, Metallica, Sepultura, Judas Priest, Godsmack şi Down.
 
Expoziţia "#FIND_US" de la ArCuB Gabroveni va fi deschisă până pe 28 ianuarie şi poate fi vizitată de luni până joi, între orele 14.00 şi 22.00, şi de vineri până duminică, de la 12.00 la 22.00.
 
O a treia secţiune a expoziţiei, care va cuprinde 50 de fotografii cu trupa Goodbye to Gravity, din concertele susţinute de aceasta de-a lungul timpului, se va deschide pe 22 decembrie, la Casa Filipescu-Cesianu, spaţiu oferit de Muzeul Municipiului Bucureşti, şi va putea fi vizitată până pe 31 ianuarie. Mai multe detalii vor fi anunţate în curând.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările