articolul anterior articolul urmator

INTERVIU Alexandru Solomon, regizor: „Cea mai mare ruşine a mamei 
a fost că nu şi-a dat demisia 
din PCR“

9
15 Jun 2019 13:28:37
Autor: Anca Vancu

9 Comentarii

un motan intransigent
15.06.2019, 13:58:55

Oi, vei, da' ce rusine mare!!! Cand s-a dat cu tot neamu' de partea bolsevicilor dusmani noua, romanilor (printre care natia ei s-a inghesuit nechemata sa se pripaseasca), n-a simtit nicio jena? Ce-ar fi ca Anca Vancu se ne slabeasca cu atare articole de doi bani?

+5 (7 voturi)
Galeriu Crestinu
15.06.2019, 19:49:47

...multi analfabeti generalizeaza toti evreii intr-aceiasi oala mare....mai ales ne-pupatorii de moaste care nici n-au auzit de vre-un Steinhard...sau Richard Wurmbrand care a facut si puscarie pentru ca s-a pocait la crestinism....chiar anul trecut au venit copii lui la Memorialul Durerii de la ATHENEUL ROMAN.

+1 (3 voturi)
un motan intransigent
15.06.2019, 22:06:02

#Galeriu Crestinu, Nu c-as tine ori c-ar merita sa-ti raspund, dar, analfabet cum ma aflu, am silabisit cu greu (si cu sila) niste nume : Alexandru Nikolschi alias Boris Grunberg, Ana Pauker, Teohari Georgescu alias Burach Tescovici, Vasile Luka alias Luka Laszlo, Iosif Kisinevski, Silviu Brucan (Samuel Bruckner), si atatia (prea multi) altii. Nu ti-i mai amintesc, stau rau cu silabiseala, dar, lasa-ma sa-ti aduc aminte ca "oala" e substantiv feminin si pretinde "aceeasi" nu "aceiasi" (acordul cu adjectivul). Mai corecteaza si "au venit copii lui" cu "au venit copiii lui", ca asa am auzit c-ar fi corect, nu-s chiar sigur, lamureste-te si singur. Dupa poza-ti cred c-ai ispravit ceva scoala primara.

0 (2 voturi)
Mihai Popescu
15.06.2019, 14:16:50

Nea Solomoane, ia spune-ne cint ai trait si cind ai studiat tu de ai devenit "mare" regizor ? Daca te faceai regizor acum poate ca faceai ceva spectacole cel mult pe la TV sau pe la tara.

+3 (5 voturi)
M Costi
15.06.2019, 21:05:53

@Alexandru Solomon - Eu cred ca mamei i-a fost mai ruşine de faptul ca a contribuit la aducerea comunismului in Romania , alaturi de multi alti coreligionari ( Ana Pauker , un exemplu ) , beneficiind apoi de mute avantaje in noul regim instalat de sovietici in Romania ! Poate ca si dvs ar trebui sa va fie un pic rusine de ce au facut parintii si sa mai lasati lectiile si directivele catre români. Nu credeti ca ati profitat cam mult de toleranta si ingaduinta populatiei majoritare ?

+3 (3 voturi)