Arte

articolul anterior articolul urmator

Ministerul Culturii va relua procedura de desfăşurare a evaluării anuale a managementului Filarmonicii „George Enescu”

0
18 Apr 2019 06:10:11
Autor: News.ro
Daniel Breaz, ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale
Daniel Breaz, ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale

Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale a anunţat că va relua procedura de desfăşurare a evaluării anuale a managementului Filarmonicii „George Enescu”, după ce contestaţia depusă de Andrei-Radu Dimitriu a fost acceptată în parte.

 Evaluarea managerilor instituţiilor publice de cultură se realizează anual. „Având în vedere finalizarea procedurii privind evaluarea anuală a managementului Filarmonicii «George Enescu» vă comunicăm că în urma analizării şi soluţionării contestaţiei, comisia de soluţionare a contestaţiilor, numită prin O.M.C.I.N. nr. 2207/03.04.2019, a admis în parte contestaţia formulată de domnul Andrei-Radu Dimitriu, manager al Filarmonicii”.

„Urmare admiterii în parte a contestaţiei depusă de domnul Andrei-Radu Dimitriu, Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale va relua procedura de desfăşurare a evaluării anuale a managementului Filarmonicii «George Enescu»”, se arată într-un răspuns acordat News.ro.

Evaluarea activităţii directorului Filarmonicii „George Enescu", Andrei Dimitriu, pe anul 2018, a fost făcută de Carmen Croitoru, Demeter Andras şi Vlad Mateescu. Ei i-au acordat nota 6,48. Pentru ca un manager de instituţie publică să poată rămâne în funcţie are nevoie ca la evaluarea anuală să obţină nota minimă 7.00.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările