Arte

articolul anterior articolul urmator

Noi interpreţi pentru „Romeo şi Julieta“ de la Operetă

0
13 Feb 2013 10:50:37
Autor: Corina Zorzor
Imagine din spectacolul „Romeo şi Julieta“, de la Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian“ FOTO: TNO.ro
Imagine din spectacolul „Romeo şi Julieta“, de la Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian“ FOTO: TNO.ro

Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian“ organizează, pe 21 februarie, un casting pentru alegerea interpreţilor din rolurile principale ale spectacolului „Romeo şi Julieta“. Astfel, spectacolul care s-a impus în 2009, cu Jorge (Romeo) şi Alexandra Crăescu (Julieta), va avea o dublă distribuţie.

Candidaţii pentru rolurile din spectacolul „Romeo şi Julieta“ vor fi selectaţi pe 21 februarie, în Aula Bibliotecii Naţionale, şi trebuie să aibă aptitudini vocale pentru pop-rock-jazz, precum şi pentru dans şi actorie. 
 
Cel care-l va interpreta pe Romeo trebuie să fie un actor-tenor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani, cu aspect fizic de 18-25 de ani, iar Julieta e preferabil să fie o actriţă-soprană lirică, cu vârsta cuprinsă între 18-30 de ani, cu aspect fizic de 16-20 de ani. Termenul-limită pentru selecţie este 15 februarie. 
 
Spectacolul „Romeo şi Julieta“ al Teatrului Naţional de Operetă “Ion Dacian”, în regia lui Kerény Miklós Gábor - KERO, este realizat în coproducţie cu Teatrul de Operetă şi Musical din Budapesta şi este una dintre cele mai de succes producţii ale teatrului, fiind totodată şi primul musical pop-rock montat de o instituţie muzicală profesionistă din România. 
 
De asemenea, pe 25 februarie, tot în Aula Bibliotecii Naţionale, tenorul Alfredo Pascu va selecta şase-opt tineri talentaţi de canto, pe care-i va instrui, în perioada 4 martie-4 iunie, în cadrul unei sesiuni intensive de cursuri.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările