Arte

articolul anterior articolul urmator

Peste 80.000 de persoane s-au uitat la primul episod al serialului online „Discutabil“ VIDEO

4
30 Mar 2020 19:47:33
Autor: Otilia Andrei
„Discutabil“, serialul online de pe Facebook, se difuzează marţea şi vinerea
„Discutabil“, serialul online de pe Facebook, se difuzează marţea şi vinerea

Lansat vineri, 27 martie, primul episod al serialului online „Discutabil” a adunat, în mai puţin de 48 de ore de la difuzare, peste 80.000 de vizualizări. Regizat de Vlad Zamfirescu, pe un scenariu de Alexandru Popa, proiectul le dă privitorilor ocazia să asiste la discuţiile fictive, dar atât de recognoscibile, pe care le au câţiva actori deveniţi casnici peste noapte ca urmare a situaţiei provocate de noul coronavirus.

În primul episod, i-am putut vedea pe Carmen Tănase, Nadiana Sălăgean, Şerban Pavlu, Marius Manole şi Vlad Zamfirescu în rolurile unor prieteni aflaţi într-o întâlnire online, fiecare în casa lui, întorcând subiectul pe toate părţile. Să fie acesta începutul sfârşitului? O conspiraţie menită să ţină populaţia sub control? Ni se trage oare de la alinierea nefavorabilă Marte-Venus? Poate să rămână totul neschimbat, cu condiţia ca noi să ne comportăm ca înainte? Sau sunt toate acestea mecanisme de care ne folosim ca să ne mascăm frica?

Vlad Zamfirescu mărturiseşte că reacţiile primite după difuzarea primului episod au fost copleşitoare: „Ne-au scris sute de persoane să ne felicite, să ne mulţumească şi să ne spună că aşteaptă cu nerăbdare episoadele următoare. Am avut emoţii înainte de lansare, este un concept nou, în care noi am crezut, desigur, că altfel nu-l făceam, dar nu ştiam cum va fi primit de public. Scriitura lui Alex Popa şi măiestria colegilor de proiect au ţinut însă oamenii în faţa ecranelor, uitându-se la noi, în faţa altor ecrane, ilustrând tipologii umane în care cu siguranţă ne regăsim sau îi recunoaştem pe cei din jur, mai ales în perioada aceasta. Le mulţumim tuturor celor care ne-au urmărit, sperăm să le placă şi ce vom face în episoadele următoare.”

Începând cu episodul 2, care va fi difuzat marţi, 31 martie 2020, de la ora 22.00, celor cinci li se vor alătura actriţele Medeea Marinescu şi Kana Hashimoto. Primul sezon al serialului online „Discutabil” va avea 12 episoade şi va putea fi urmărit pe pagina de Facebook Discutabil – serial online şi pe canalul de YouTube ATIC pictures.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Lamuritorul
30.03.2020, 21:08:13

Pentru inceput, merge. Iar pentru vremurile astea merge binisor. Tot inainte!

MV R.
30.03.2020, 21:23:47

Și mie mi-a plăcut acest prim episod.

ivanhoe zoom
31.03.2020, 01:35:17

Discutabila spontaneitatea actorilor, nici vocabularul lor nu e incantator.

Wood Vivian
31.03.2020, 05:03:02

Comentariu considerat abuziv.