Arte

articolul anterior articolul urmator

REPORTAJ VIDEO PREMIILE GOPO Tamara Buciuceanu-Botez, actriţă: „După 25 de ani, regizorul Jude a considerat că mai trebuie să fac şi eu puţin film“

1
26 Mar 2013 16:43:22
Autor: Corina Zorzor, Alex Varninschi
Actriţa Tamara Buciuceanu, aseară, la Gala Premiilor Gopo FOTO: Sever Gheorghe
Actriţa Tamara Buciuceanu, aseară, la Gala Premiilor Gopo FOTO: Sever Gheorghe

La Gala Premiilor Gopo 2013, momentele haioase s-au întrepătruns cu cele emoţionante, iar sala plină-ochi de artişti, regizori şi personalităţi din lumea media au dat un plus de culoare evenimentului. O mare prezenţă feminină din cinematografia românească, Tamara Buciuceanu-Botez, a participat şi anul acesta cu plăcere la Gală. A lansat şi o provocare regizorilor români: mai vrea şi mai poate să facă film.

Tamara Buciuceanu s-a numărat, luni seară la Gala Premiilor Gopo, printre nominalizatele la categoria Cea mai bună Actriţă într-un rol secundar, graţie rolului Coca din filmul „Toată lumea din familia noastră“, care a obţinut Premiul pentru cel mai bun film, luni seară. „După 25 de ani, regizorul Jude a considerat că mai trebuie să fac şi eu puţin film. Mi-era dor. După un rol ca cel din «Cuibul de viespi» cum să nu-ţi fie dor?“, şi-a amintit cea pe care o recunosc copiii pe stradă drept „Doamna Isoscel“. Actriţa a mai menţionat că ar accepta cu uşurinţă un viitor rol dacă i s-ar propune, pentru că „încă mai poate“. 
 
Ana Ularu, care a făcut parte din juriul celei de-a şaptea ediţii a Premiilor Gopo, a declarat că fiecare dintre cele patru filme nominalizate i-au fost dragi, însă ar mai fi fost unul pe care ar fi vrut să-l poată juriza. „Aş fi vrut foarte mult să văd «După dealuri» printre nominalizări. Dacă le-aş fi jurizat pe cele două protagoniste, m-ar fi bucurat mai mult pe mine ca spectator, decât ca actor sau profesionist“, a precizat actriţa. 
 
Urmăriţi reportajul de la Gala Premiilor Gopo, realizat de Adevărul. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

florin tomos
27.03.2013, 12:33:27

Cea mai insipida gala de pana acum. A fost o pierdere de timp in fata televizorului.

+1 (1 vot)
Modifică Setările