Arte

articolul anterior articolul urmator

Revista la „Răscruce de gânduri“ a împlinit zece ani

0
12 Apr 2019 04:23:23
Autor: Otilia Andrei
O parte dintre coordonatorii revistei "La răscruce de gânduri"
O parte dintre coordonatorii revistei "La răscruce de gânduri"

Un număr jubiliar al revistei "La răscruce de gânduri" a fost editat pentru aniversarea a zece ani de la apariţie. Revista este publicată de Fundaţia Învăţământului Preuniversitar al Coperaţiei Meşteşugăreşti "Spiru Haret".

Numărul aniversar al revistei "La răscruce de gânduri" cuprinde articole din viaţa şcolii, "Ars Amatoria", "Obiceiuri aproape uitate", "Comorile românilor", "Continente în derivă", "Case, caste şi castele", "Inventatori şi invenţii româneşti", "Satul românesc", "Estetică şi gust".

Revista cuprinde texte care au câştigat la competiţiile de publicistică şcolară organizată în cadrul concursului naţional de meserii care a avut loc la Colegiul UCECOM Spiru Haret.

Concret, în cadrul concursului, mai multe licee de profil din ţară şi-au prezentat propriile reviste, câştigătoare fiind desemnată o echipă din cadrul colegiului UCECOM Spiru Haret, pentru revista „La răscruce de gânduri”. 

Totodată, s-au mai acordat premii pentru cel mai bun eseu, pentru reportaj şi pentru poezie.

Revista spune povestea unor copii de liceu pasionaţi de scris, care-şi cultivă prin meserii dragostea pentru artă şi meşteşuguri.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii