Arte

articolul anterior articolul urmator

Un proiect al artistului Banksy îndeamnă oamenii din metroul londonez să poarte mască

1
15 Jul 2020 10:13:11
Autor: News.ro

Artistul britanic Banksy a revenit în metroul londonez cu mai multe stencil-uri prin care încurajează oamenii să poarte măşti.

Un scurt film publicat pe contul lui de Instagram arată un bărbat, care ar putea fi chiar artistul ce îşi ascunde identitatea, deghizat în om de serviciu. El cere călătorilor să stea departe în timp ce amplasează desenele.
 
Transport for London (TfL) a transmis că acestea au fost înlăturate între timp, în conformitate cu stricta politică anti-graffiti, potrivit BBC.
 
Proiectul intitulat „If You Don't Mask, You Don't Get” cuprinde mai mulţi şobolani care poartă mască şi o semnătură a lui Banksy.
 
La finalul videoclipului, cuvintele „I get lockdown” (sunt în carantină, n.r.) apar pe un perete al unei staţii, iar când uşile trenului se închid poate fi văzută continuarea „but I get up again” (dar mă ridic din nou, n.r.).
 
View this post on Instagram

. . If you don’t mask - you don’t get.

A post shared by Banksy (@banksy) on

 
Cei care folosesc metroul londonez sunt obligaţi să poarte mască.
 
TfL a mai spus că apreciază acţiunea lui Banksy de a încuraja oamenii să îşi acopere feţele. „Vrem să îi oferim lui Banksy şansa de a face o nouă versiune a mesajului lui pentru clienţii noştri într-un spaţiu potrivit”.
 
La începutul carierei sale, Banksy, originar din Bristol, a realizat mai multe desene în metroul din capitala britanică.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Mihai Seicaru
15.07.2020, 11:35:32

un retardat care murdareste tot in jur.