Cărţi

articolul anterior articolul urmator

A treia parte a filmului „Iisus din Nazareth“, se distribuie cu „Adevărul“, la preţul de 11,99 lei

0
22 Apr 2011 07:27:00
Autor: adevarul
Robert Powell, în „Iisus din Nazareth“
Robert Powell, în „Iisus din Nazareth“

VINERI, 22 APRILIE A treia parte a filmului „Iisus din Nazareth“,de Franco Zeffirelli, va fi distribuită cu „Adevărul“, la preţul de 11,99 lei. Miniserialul de televiziune despre viaţa, moartea şi Învierea Mântuitorului ajunge în punctul lui culminant săptămâna viitoare, chiar în Vinerea Mare.

Cu Robert Powell în rolul carierei sale, Iisus Hristos, şi cu alte mari nume pe afiş, „Iisus din Nazareth" este cel mai cunoscut film pe această temă din istoria cinematografiei. Miniserialul, cu o durată de mai bine de şase ore, îi mai are în distribuţie pe actorii Laurence Olivier, Anthony Quinn, Christopher Plummer, Claudia Cardinale, Michael York, Anne Bancroft, Olivia Hussey, Peter Ustinov. Capodopera lui Zeffirelli este împărţită pe patru DVD-uri, pe care le puteţi achiziţiona vinerea, în colecţia „Filme de Paşte".

INTRĂ AICI ÎN MAGAZINUL ONLINE AL ADEVARUL

Iniţial, Franco Zeffirelli îi luase în calcul pe actorii Dustin Hoffman şi Al Pacino pentru rolul lui Iisus, iar lui Robert Powell îi repartizase rolul lui Iuda. Şi lui Peter O'Toole îi propusese rolul lui Iuda, însă actorul a renunţat să joace această partitură, pentru că era bolnav. Mariei Schneider îi fusese oferit rolul Fecioarei Maria, dar şi actriţa a declinat oferta.  În filmul lui Zeffirelli, rolul lui Iuda este jucat de Ian McShane, iar rolul Fecioarei Maria este interpretat de Olivia Hussey. 

Informaţii:

Pentru orice informaţii ne puteţi contacta la:

Telefon: 021.407.76.38 sau 021.407.76.51 (de luni până vineri, între orele 9.00 şi 18.00) / Fax: 021.407.76.42

Abonamentele se pot face:

Prin internet, cu plata online, la: www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Prin SMS: Trimite două SMS-uri cu textul „Biblioteca" pentru a te abona la „Adevărul" (abonament pe o lună cu patru cărţi incluse)

Prin talonul din „Adevărul" (pagina 47) - completat şi expediat prin poştă (la OP 33, CP 143, Bucureşti) sau prin fax (la numărul 021.407.54.67)

Telefonic, la 021.407.54.64 sau 021.407.54.66

Prin e-mail, la următoarea adresă: abonamente@adevarulholding.ro

ATENŢIE! Nu cumpăraţi la suprapreţ! Fiţi alături de noi în demersul de eradicare a acestor practici lipsite de consideraţie faţă de munca noastră şi faţă de cititorii noştri, nu mai puţin importanţi. Nu încurajaţi specula!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările