Cărţi

articolul anterior articolul urmator

Aţi pierdut "Jurnalul unui puci ratat"? Îl puteţi procura joi, tot cu "Adevărul"!

5
5 Dec 2012 19:20:15
Grigore Cartianu

Volumul, una dintre vedetele recentului Târg de carte Gaudeamus (Bucureşti, 21-25 noiembrie), va fi distribuit joi, 6 decembrie, împreună cu ziarul “Adevărul”. După epuizarea rapidă a tirajului de săptămâna trecută, alte 5.000 de exemplare pleacă spre cititori.

“Jurnalul unui puci ratat” se întoarce! Aşa cu promiteam spre sfârşitul săptămânii trecute, când primele 8.000 de exemplare dispăreau de pe tarabe la scut timp după punerea lor în vânzare, “Adevărul” revine cu un nou tiraj, tipărit în condiţii de maximă urgenţă.

Ca şi săptămâna trecută, apelez la ajutorul dumneavoastră: dacă observaţi fenomene nefireşti (ex.: cartea ascunsă sub tarabe sau achiziţionarea ei “en gros” de către politruci care au interesul ca volumul să nu ajungă la cititori), daţi-mi de veste aici, printr-un mesaj postat la articolul de faţă, sau pe adresa de e-mail: grigore.cartianu@adevarul.ro.

Vom citi şi vom fi liberi! Iar duminică vom merge la vot.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

X
5.12.2012, 22:29:28

autorul trimite un strigat de ajutor: hotii!!! conspiratie stalinista!!! KGB-ul si Mos Craciun Iliescu!!!...sau orgoliu hipertrofiat? mania persecutiei?...medical vorbind chiar si asa, poate e adevarat?....sau nu?...solicitam comisie. dl Arafat tre' sa se sesizeze din oficiu si sa trimita ambulanta impreuna cu SRI, SIE si celelalte...D..zeu stie care sunt alea, sa ne salveze!!!!!

-1 (1 vot)
Utilizator Adevărul
5.12.2012, 23:56:57

Comentariu considerat abuziv.

miron miron
6.12.2012, 00:25:39

Datorita internetului, tinerii de astazi nu prea mai cumpara carti. Pt mine o carte scrisa mai ales de un scriitor roman e un moment de bucurie, de regula sunt contra dom. Cartianu, dar cartea impreuna cu ziarul o voi cumpara cu placere.

+2 (2 voturi)
Alice Popa
6.12.2012, 21:04:41

se vede ca esti din Proxima Centauri ...un pic defazat , sa zicem..

Smithy
7.12.2012, 12:53:06

Mai, de ce nu o publicati si online? Un simplu pdf, un link cu o reclama si un downlaoad cu statistici. Il puteti posta pe site sau pe un sistem de sharing online (dropbox, skydrive, etc). Si daca vreti sa fie cu bani, bagati-o in cartile-adevarul si platim cu cardul. Of, tehnologia asta...

+1 (1 vot)
Modifică Setările