Cărţi

articolul anterior articolul urmator

„Best Of“ Gabriel Cotabiţă, cu „Adevărul“

0
19 Feb 2012 21:00:00
Autor: adevarul
Albumul de 48 de pagini este o colecţie de fotografii de familie, imagini inedite din arhiva personală a lui Cotabiţă
Albumul de 48 de pagini este o colecţie de fotografii de familie, imagini inedite din arhiva personală a lui Cotabiţă

Miercuri, 22 februarie, ziarul „Adevărul“ apare împreună cu dublul CD „25 de nopţi albastre“, o compilaţie „Best Of“ a cântăreţului Gabriel Cotabiţă, dar şi cu un album despre viaţa şi cariera artistului.

CD-ul „La fel" conţine piese care au cucerit inima publicului şi care sună „la fel" ca atunci când au fost lansate, adresate cu precădere publicului nostalgic. Pe CD-ul „Altfel" se găsesc piese consacrate, reorchestrate într-o manieră modernă. Alături de hituri precum „Noapte albastră", „Ave Maria", „Domnişoară nu pleca", „Prima iubire şi ultima" se află, ca bonus, cinci piese în premieră.

Albumul de 48 de pagini este o colecţie de fotografii de familie, imagini inedite din arhiva personală a lui Cotabiţă, dar şi mărturii despre momentele importante din viaţa şi cariera artistului. Preţul pachetului complet carte + dublu CD + ziar este 19,99 lei.

„Am ales cântece premiate, piesele-titlu ale albumelor precedente şi unele cântece care nu au apărut niciodată pe vreun disc. Toate au reprezentat momente importante în aceşti ani. Sunt 25 de piese, pentru cei 25 de ani care s-au împlinit de la apariţia melodiei «Noapte albastră»", a declarat Gabriel Cotabiţă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările