Cărţi

articolul anterior articolul urmator

Adevărul continuă seria romanelor “Fracurile Negre”. Din 22 august, două noi titluri.

0
21 Aug 2018 13:21:42
Autor: Redacţia Adevărul
O nouă serie a romanelor “Fracurile Negre”
O nouă serie a romanelor “Fracurile Negre”

Adevărul continuă seria romanelor “Fracurile Negre”. O organizaţie criminală specializată în jafuri, comploturi şi crime, reuşeşte de fiecare dată să inducă în eroare justiţia oferindu-i un ţap ispaşitor, o manevră care constituie modalitatea de lucru a Fracurilor Negre.

Din 22 august, doua volume din seria Fracurile Negre, de Paul Feval, sunt oferite împreună cu ziarul Adevărul, un titlu per pachet, la centrele de difuzare a presei.

Abonează-te pentru a primi zilnic ediţia tipărită a ziarului Adevărul (clic aici)

Acţiunea se concentrează pe lupta pe care o duce tânărul magistrat Remy d'Arx împotriva Fracurilor Negre, conduse personal de colonelul Bozzo. Pentru a-l învinge pe Remy d'Arx, colonelul foloseşte „arma nevăzută”, o armă psihologică: îl face să se îndrăgostească de Fleurette, o tânără cu origine necunoscută, crescută printre circari, care nutreşte sentimente filiale faţă de dresoarea Léocadie Samayoux, numită mama Léo.

Mama Léo. Léocadie Samayoux o ajută pe Valentine, o tânără crescută laşi Échalot, un prieten al acesteia, încearcă prin orice mijloace eliberarea din închisoare a iubitului fetei, care a fost acuzat de o crimă comisă de Fracurile Negre.

Romanele sunt oferite numai cu ziarul „Adevărul“ din data de 22 august 2018 şi pot fi achiziţionate de la toate punctele de difuzare a presei. Preţul pachetului (ziar + carte) este de 9,99 lei.  

Abonează-te pentru a primi zilnic ediţia tipărită a ziarului Adevărul (clic aici)

0 Comentarii