Cărţi

articolul anterior articolul urmator

Ministerul Culturii va relua concursul de proiecte de management pentru Biblioteca Naţională a României

0
30 Apr 2019 14:52:59
Autor: News.ro
Biblioteca Naţională a României
Biblioteca Naţională a României

Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale (MCIN) a anunţat că va relua concursul de proiecte de management pentru Biblioteca Naţională a României (BNaR), având în vedere că un membru al comisiei a constatat, după începerea primei etape, că a avut relaţii contractuale patrimoniale directe cu unul dintre candidaţi.

După prima etapă, selecţia dosarelor de concurs, în urma căreia au fost admise 4 proiecte - rezultat afişat pe 23 aprilie - MCIN a anunţat la finalul săptămânii trecute că a fost constatată „nerespectarea angajamentelor cuprinse în declaraţia privind confidenţialitatea şi imparţialitatea” a unuia dintre membrii comisiei.

„În conformitate cu prevederile art. 6 alin. (3) din Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management organizat pentru Biblioteca Naţională a României, aprobat prin Ordinul Ministrului Culturii şi Identităţii Naţionale nr. 2137/2019, Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale va relua procedura de concurs de proiecte de management pentru ocuparea postului de manager al Bibliotecii Naţionale a României”, se arată într-un anunţ publicat pe site-ul instituţiei.

Noul calendar pentru concursul de proiecte de management, care va fi organizat pentru Biblioteca Naţională a României, va fi adus la cunoştinţa publică în perioada următoare.

Manager interimar al BNaR este, din luna ianuarie, Carmen Mihaiu. Înaintea ei, Maria Răducu a deţinut această funcţie, fiind numită în octombrie 2017.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările