Cărţi

articolul anterior articolul urmator

Rubrica „Cu ochii-n 3,14“ din revista Dilema veche, adunată într-o carte

0
2 Oct 2016 17:54:27
Autor: Oana Maria Filip
Mircea Vasilescu a fost redactor-şef la Dilema Veche timp de 17 ani. FOTO Eduard Enea
Mircea Vasilescu a fost redactor-şef la Dilema Veche timp de 17 ani. FOTO Eduard Enea

Libraria Humanitas de la Cişmigiu pregăteşte marţi, 4 octombrie, de la ora 19.00, o întâlnire cu Mircea Vasilescu, Ana Maria Sandu şi Radu Paraschivescu despre 18 ani  a rubricii „Cu ochii-n 3,14 “ de la Dilema Veche.

 „Cu ochii-n 3,14“  este o antologie alcătuită de Ana Maria Sandu ce cuprinde o serie de articole publicate în Dilema Veche, la rubrica „Cu ochii-n 3,14“, de pe ultima pagină a revistei,

Printre autorii prezenţi în antologie se numără şi: Magdalena Boiangiu, Tita Chiper, Marius Chivu, Adrian Cioroianu, Radu Cosasu, Adrian Damian, Cristian Ghinea, Stela Giurgeanu, Andrei Manolescu, Matei Martin, Patricia Mihail, Ruxandra Mihaila, Cristian Munteanu, Cezar Paul-Badescu, Matei Plesu, Adina Popescu, Iaromira Popovici, Ana Maria Sandu, Simona Sora, Dan Stanciu, Madalina Schiopu, Alex. Leo Serban, Cristina Stefan, Ruxandra Tudor, Mircea Vasilescu, Luiza Vasiliu, Delia Verdes-Radu.


Am pastrat din miile de insemnari ale celor 18 ani textele care mi s-au parut ca n-au nevoie de contexte ajutatoare pentru a fi intelese. Sunt dincolo de ce s-a intamplat si de ce o sa urmeze. Antologia de acum o sa va descreteasca fruntile, o sa va reaminteasca o gramada de intamplari si de personaje si, nu in ultimul rand, cred ca o sa va puna pe ganduri, spune Ana Maria Sandu.

Intrarea la lansarea cărţii este liberă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările