Istorie

articolul anterior articolul urmator

Ştiri pe scurt

0
1 Jul 2009 21:21:21
Autor: adevarul

Licitaţie Pallady, pus în vânzare Lucrarea „Nud pe canapea” de Theodor Pallady, va fi scoasă la licitaţie, duminică, de Casa Goldart, la preţul estimativ de 100.000 de lei, cel mai

Licitaţie
Pallady, pus în vânzare

Lucrarea „Nud pe canapea” de Theodor Pallady, va fi scoasă la licitaţie, duminică, de Casa Goldart, la preţul estimativ de 100.000 de lei, cel mai scump al acestei sesiuni.

Lucrările puse în vânzare de Goldart vor fi expuse vineri şi sâmbătă la Galeria Galateca a Bibliotecii Centrale Universitare, unde va avea loc şi licitaţia.

Eveniment
Maraton de poezie şi jazz

Un maraton de poezie şi jazz se va desfăşura, începând cu noaptea de vineri, 3 iulie, şi până în dimineaţa zilei de sâmbătă, 4 iulie, la Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” din Capitală. 24 de poeţi vor susţine recitaluri, aflate în dialog muzical cu interpreţi şi compozitori de jazz precum Mircea Tiberian sau Maria Răducanu.

Premieră
„Poliţist, adjectiv“, în Bucureşti

Filmul lui Corneliu Porumboiu “Poliţist, adjectiv”, care a avut avanpremiera românească la Vaslui, oraşul natal al cineastului, pe 26 iunie, va rula în cinematografele din toată ţara şi în Bucureşti începând din 3 iulie. În Capitală, pelicula va fi proiectată în cinematografele Studio, Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex şi The Light Cinema.

Expoziţie
Yves Saint Laurent, la MNAR

Iubitorii de creaţie vestimentară şi modă pot vizita, în sălile Auditorium ale Muzeului Naţional de Artă al României (MNAR), până la 26 iulie, expoziţia „Omagiu Yves Saint Laurent” care cuprinde trei creaţii vestimentare, afişe şi crochiuri.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările