Video

3 Comentarii

Neacsu Marin
6.03.2015, 14:19:11

Domnule Ionita este foarte bine ca organizati asemenea dezbateri,dar le coduceti foarte neprofesionist.Daca ati chemat niste oameni de specialitate,stiutori ai istoriei si cunoscatori a situatiei.De exemplu: Generalul Degeratu,fost sef de stat major,nu prea demult,dece nu-l intrebati dece nu a facut el cand era nimic?Dece nu discutati mai mult de situatia actuala,ce a fost e istorie,"maine" ma intereseaza ce facem,situatia este din ce in ce mai fierbine,iar voi discutati,foarte putin de situatia la zi.Prin asemenea emisiuni nu faceti decat sa speriati lumea,fara a rezolva ceva,ori interesul chiar al emisiunii dvs,este de a rezolva ceva,a misca ceva inainte,a mobiliza eventual pe cei chemati si platiti,sa apere tara,nu cu vaicareli ci cu solutii concrete,ca sunt.Toata lumea stie ce vrea Rusia,important este cum contracram noi si ne aparam tara.Deci domnule Ionita,traieste in prezent,nu in trecut,arata ca esti destept prin fapte concrete,nu cu vorbe,ca maine te aud si pe dumneata ca pe di.Degeratu si altii de dupa el sau inainte de el"eu am spus".Aveti mare putere,folositi-o!

+2 (2 voturi)
Eugen Capilna
7.03.2015, 15:29:49

Ce se vrea de fapt - marirea bugetelor armatelor in urma insuflarii fricii de razboi cu Rusia. Ultimele dati nu a prea iesit bine, nici cu Napoleon si nici cu Hitler. In plus de ce nu discutati asa in trecere de faptele de eroism ale armatei romane la Odesa - ar fi subiect interesant nu ? ca de obicei la romani este o lipsa crasa de obiectivitate - se prezinta ceea ce ne avantajeaza. Am vazut un reportaj la nemti despre cineva care vroia sa faca un reportaj despre Odesa in RO - nimeni nu vroia sa-l bage la TV. Unirea germaniei s-a facut pe cale diplomatica (si cu ceva bani) atitutudinea belicoasa a RO, PL si statele baltice impinse de la spate de SUA nu ajuta la nimic, doar escaladeaza tensiunea in zona. La urma urmei suntem toti europeni ar trebui sa fim mai pacifici. Si as vrea sa se faca un sondaj ca la elvetieni cati romani doresc marirea bugetului armatei. In plus RO a fost mereu impartita in pro rusia si anti -rusia - avem un font slav clar - cred ca se vede si dupa nume.

-1 (1 vot)
Suditu Catalin
8.03.2015, 11:57:28

Dezbatere Historia: "" De ce nu a recunoscut niciodată URSS-ul unirea Basarabiei cu România? Cum se vede istoria României de la Moscova? "" RASPUNS : Pentru ca RUSSIA stie ca purtam degeaba pantaloni. Dovada cea mai buna este Pactul semnat semnat DE STATUL ROMAN cu Russia dupa 1990. Cei ce au semnat pot fi considerati TRADATORI .

Modifică Setările