Video

5 Comentarii

Amusuroi Grigore Alina
3.04.2015, 11:33:56

S-a amintit de increderea in armata romana. Aici sunt doua mari probleme. Una este materialul uman iar cealalta este tehnica de lupta. Romanii au fost si sunt isteti si viteji dar armata are un numar mic de soldati instruiti in timp ce tara are un numar mare de incorporabili neinstruiti si mai ales nemotivati. Problema tehnicii de lupta reprezinta un dezastru. Nu avem flota inarmata modern, nu avem aviatie de lupta si nici mijloace antiaeriene moderne, nu avem tancuri si blindate care sa corespunda nevoilor unui razboi modern. In cazul unei confruntari soldatii romani vor muri in masa, si asta datorita politicienilor. Personal nu vad un raspuns la aceste probleme.

+3 (3 voturi)
Necula Daniel
4.04.2015, 16:05:01

....Alina, ai un punct de vedere interesant si ,...zic eu , realist. Nu vreau sa ma gindesc citi din militarii nostri, vor da buzna la medic pentru a lua adeverinte de Inapt in cazul unui conflict cu Russia. Nu imi aduc aminte ca in perioada in care eram membri a Tratatului de la Warsovia, Romania sa fi primit ...VRE-O data armament si tehnica de lupta Secund Hand din USSR, asa cum primim azi de la Liderul Tratatului NATO. Ce motivare poate sa aibe un tinar militar roman, azi, sa-si apere "datoriile bancare" bagat pina in git, sau sa apere bogatiile Clasei de Imbuibati si furaciosi ???

-1 (1 vot)
aurel aurel
4.04.2015, 18:28:39

ivane,asta e grija ta?...militarii nosti...adica ? ...si zici ca rusii dadeau romaniei echipament militar avansat?...poate ai dreptate daca te referi la ZIL sau T34...erau avansate in 45 insa voi ni le-ati dat pe bani grei,multe vagoane intregi pline cu cereale ,carne...deabia prin 80.Sa nu-mi spui ca voi vreti sa recuceriti fostele spatii de influenta pentru a ne crea noua bunastare...ca voi nu mai puteti de bine,sunteti ghiftuiti , nu mai aveti ce face cu bogatiile si tineti cu tot dinadinsul sa ne faceti pe noi partasi la bunastarea voastra. Vezi mai bine ca nu-ti fac astia plata pentru postarile astea ,,transparente''.

+1 (1 vot)
Papa Raţă
3.04.2015, 12:50:14

Simţind Miadanul Ivan Mutantovici s-a aruncat cu chinjalul asupra fratesu' : dovadă că turbează. Simţind Maidanul, Ivan Alcaşovici l-a lichidat pe Boris Nemţov - potenţialul Elţin al Maidanului pe Piaţa Roşie : KGB-ul turbează. De ce ? Pentru că în faţa Democraţiei Europei va trebui să dea socoteală pentru milioanele de crime împotriva popoarelor vecine, cotropite. Democraţia europeană mai are două şanse: Maidanul în Piaţa Roşie şi "Paza bună - trece primejdia rea" Adică dotarea armatei cu armament modern

+2 (2 voturi)
Marian Jurablea
16.05.2016, 02:27:23

Problema è alta nu asta intai sa ne gandim la noi in Romania se mare de foame nus locuri de manca voi aruncati miliarde de euro pentru c'è pentru altii aia sa se omoare iei intre iei russia se baga mereu in tot noi nu santem sclavi rusiei si nici a americi daca aia se omoara sa se omoare intre iei deodata c'è nu ne atinge pamantul nostro cei afara nu e treaba nostra noi nu avem Bani de aruncat aiurea daca e iesim Din Europa dar nu santem sclavi rusiei si nici al americi. .....

Modifică Setările