articolul anterior articolul urmator

Numărătoare. La centenar

5
14 Jun 2018 12:56:50
Radu Preda

5 Comentarii

cetirestavosemidesiat
14.06.2018, 13:09:38

Intr-adevar romanii sunt cei mai odiosi tradatori care au existat vreodata pe pamant. Nu numai faptul ca sunt 5 milioane de refugiati romani in UE trebuie analizat Acestia de bine de rau am reusit sa scapam de ei. Dar mai sunt lasati in romania grupuri care gandesc si actioneaza exact ca cei care s-au refugiat din romania

-1 (5 voturi)
cetirestavosemidesiat
14.06.2018, 14:32:54

Nu doar ca romanii sunt cei mai multi refugiati din lume. Dar cei care raman acasa credeti ca sunt romani ? Nici vorba, il aduc pe Printul Angliei sa le cumpere satele, si nu numai localnicii sunt fericiti sa slujeasca Englezilor dar si oficialitatrile se lauda cat de mult il slujesc. Oribila natie

-1 (3 voturi)
g duscanu
14.06.2018, 16:09:33

Nu este nici o tendinta prezentata in mod miop, este o statistica. O statistica care nu a fost corectata pentru ca este corecta. Aceasta statistica este alb pe negru o rata a emigrarii calculata pe baza modelelor statistice existente. Cu un singur lucru sunt de acord, trebuie sa stim pe cine ne bazam. Iar o biserica plina de demagogi imbracati in tricouri albe nu este o institutie cu destula credibilitate pentru a se baza cineva in ea. Si cu siguranta nici nu merita acest lucru. Doua clase de oameni trebuie reformate: demagogii din guvern si demagogii din biserica.

+2 (4 voturi)
cetirestavosemidesiat
14.06.2018, 16:38:52

g duscanu "Iar o biserica plina de demagogi imbracati in tricouri albe nu este o institutie cu destula credibilitate pentru a se baza cineva in ea. Si cu siguranta nici nu merita acest lucru" Da cum ati ajuns la concluzia ca Biserica va avea de suferit si nu anticrestinii ? Asta e ca si cum ar veni Ceausescu sa zica Bisericii : O sa vedeti voi !

-1 (3 voturi)
Paun Al
14.06.2018, 21:41:16

"Faptul că nu se nasc destui copii reprezintă un indiciu de slăbiciune pe termen mediu şi lung, o neputinţă care se traduce în imposibilitatea de a ne apăra, la propriu, ţara. Cine mai merge la oaste în vremuri tulburi?" Ce sa mai apere romanul de rand "in vremuri tulburi "? Averile lui Dragnea ,Tariceanu , Voiculescu , Udrea, Mazare , Videanu , Fenechiu ...? Lista imbogatitilor si jefuitorilor de tara este prea lunga ... Terenurile , padurile , resursele solului si subsolului ...date strainilor , sau baronilor autohtoni , sa le valorifice ei , in interesul lor ? Statistica nu are nici o relevanta . Realitatea este ca intre 4 si 5 milioane de romani , activi , tineri , sau maturi ... adica spre jumatate din populatia activa ( numarul total al salariatilor din Romania este in jur de 5 milioane ) si-au luat lumea in cap si si-au gasit un rost in lumea larga ... Iar dv , clerul ...cantati-le "vrednic este " coruptilor si hotilor de la putere . Vor ramane tot mai putini cei pe care sa-i mulgeti ... De fapt asta este problema .

+2 (2 voturi)