Istorie

articolul anterior articolul urmator

Principele de Wales va face o vizită la Palatul Elisabeta

1
29 Mar 2017 17:11:14
Autor: Simona Chiţan
Principele Charles se află în vizită în România
Principele Charles se află în vizită în România

Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu vor primi, la Palatul Elisabeta, vizita Alteţei Sale Regale Principele de Wales, joi, de la ora 18.00, informează un comunicat din partea Casei Regale.

Aflat în a doua zi a vizitei oficiale în România, moştenitorul Coroanei britanice se va întâlni cu Familia Regală Română.

În cei 150 de ani de la întemeierea Familiei Regale a României, legătura cu Familia Regală a Marii Britanii a fost constantă, bazată pe admiraţie, afecţiune şi respect, atât în dimensiunea sa oficială, reprezentând istoric cele două naţiuni, cât şi în cea privată, de familie. Este o legătură trainică, întinsă de-a lungul secolelor XIX, XX şi XXI, cuprinzând şase generaţii.

În zilele noastre, Principele de Wales este prezent, din 1997 încoace, aproape în fiecare an în ţara noastră. În Marea Britanie, Familia Regală a României participă anual la vizite publice sau cu caracter regal.

Principesa Moştenitoare şi Principele Radu se întâlnesc, primăvara, cu Principele de Wales în ţară sau la Bucureşti, cu ocazia şederilor în România ale moştenitorului Coroanei britanice. Principele de Wales a vizitat Palatul Elisabeta în anii 2011 şi 2016, se arată în comunicatul de presă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Camelian Propinatiu
29.03.2017, 23:23:01

Literar, fascinant cât ar fi progresat RO daca generalul Stanculescu îi aresta în 22 dec. 1989, pe emanaţii rusofoni veniţi la MApN să ia puterea şi trimitea totodată un avion spre Versoix. Sau daca RO, macar în 26 aprilie 1992 de Sfintele Pasti, intra sub Iliescu in FAMILIA monarhiilor europene, atunci ieseam din izolarea diplomatica, evitam postromânismul http://propinatiu.ro/carti scapam de obscenitatea publica, îmbuibatii ar fi ajuns de 7 ori mai bogati si n-ar mai fi fost cocalari, ci filantropi, iar poporul ar fi dus-o si el, saracul, de 2-3 ori mai bine! Disparea mai ales sentimentul-riscul de Ţară a Nimanui.

Modifică Setările