articolul anterior articolul urmator

România are şi Eroi. Astăzi suntem datori să ni-i amintim

19
19 Aug 2017 09:23:53
Sebastian Burduja

19 Comentarii

rosemary lacunza
19.08.2017, 12:27:51

OAMENII si SISTEMUL Generatia oamenilor adevärati, cum au fost Regina Maria si Regele Ferdinand, dar si Bratianu, Ieremia Grigorescu si soldatii romäni din WW I, cärora Romänia le datoreazä orizontul a ceea, ce POATE REDEVENII, a stabilit un reper de referintä pentru oamenii de stat, pe care II MERITÄ Romania. Cum aratä, in comparatie cu acesti OAMENI, fiarele bolsevice rimise de rusi, dictatorii gängavi, jivinele cleptomane, impostorii perfizi si borfasii, santajistii, buhaii toxici de presä si linsajul lor märsav, ticälosii alesi de pomanagii si complici, fauna infectä, care maimutzäreste de 73 de ani conducerea acestei tzäri ? Romänii sunt aceiasi, ca popor in totalitatea lui, dar lichelele, aduse cu forta rusiei in capul mesei si cei care ii urmeazä de atunci prin afinitate de gascä sinisträ, " clasa politicä", cum se autoporeclesc, sunt abjectia josnicä a acestui popor, nu reprezentantii säi. Aceastä " clasä politicä" este formatä printr-un sistem de selectie, care promoveazä impostura, docilitatea, obtuzitatea, rebutul si eliminä valorile si personalitätile reale, care le-ar deranja sistemul. EI SUNT " SISTEMUL", nu procuratura si justitia, care se sträduie sä-i mai räreascä. Trebuie sä curätäm tzara de ei si sä le luam inapoi tot ce au furat, TOT, mai ales demnitatea acestui popor, care nu este reprezentat de aceste lepädäturi guralive si rapace. Uitati-vä la ei, la acesti maimutzoi pe sfori, trase de marii excroci internationali: Silberstein, Steinmertz, Finkelstein, la limbricii borfasi si sperjuri Dr.Agnea, Tärficeanu, Firea, Voiculescu, Bäsexu, Nästase, Volgutza, si la slugile lor de partid si presä, Daea, Carmendan, Iordache, Dorneanu, Andronic, Cristoiumä- sii, gadeabadeaciuvicäciutacu etc ! Aceasta NU este Romänia, ci fauna din puscäriile ei actuale si viitoare. Orice tzarä are lepädäturi si puscäriasi, dar nu in fruntea statului. Acolo este locul OAMENILOR, de calitatea unor Ferdinand, Maria, Brätianu, Ieremia Grigorescu, Titulescu, Take Ionescu, Juliu Maniu. Acesti OAMENI träiesc intre noi, si acum.

+5 (9 voturi)
Stancu Dan
19.08.2017, 12:56:09

Sigur ca Romania are si eroi. Dar i-am insulta profund daca am vorbi despre ei in conditiile in care toti analfabetii functionali, toti fomistii pupindosisti si toti marlanii cu tupeu au ajuns stapani pe-aici. Pur si simplu nu ne ridicam la nivelul eroilor alora.

+1 (3 voturi)
MM Ordean
19.08.2017, 13:21:18

Mult-mult subiectivism, multă laudă de sine în acest articol. În paralel, admit fără jenă: nu mă aflu patriot.

-9 (13 voturi)
Adrian Preda
19.08.2017, 13:41:30

mmmmm.........uistulei...........da' cum te afli tu? dand search pe google?

+2 (4 voturi)
Nirolf
19.08.2017, 13:34:07

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii ; Veacul nostru n-il umplura satimbacii si irozii . . . . . . . . Au prezentul nu e mare ? N-o sa-mi dea ce o sa cer ? N-o sa aflu intre-ai vostri vre-un falnic juvaer ? . . . . . . . . Au de patrie virtute nu vorbeste liberalul De ai crede ca viata e curata ca cristalul ? Felicitari pentru acest text domnule Sebastian Burduja .

+5 (5 voturi)