Patrimoniu

articolul anterior articolul urmator

Nu despre Ioana sau Ponta, ci despre mănuşile lui Leu şi sombrero lui Ţopescu

3
15 Jul 2014 18:18:25
Lulea Marius Dorin
În imagine se află adevăraţii Campioni ai României: Mihai Leu şi Criştian Ţopescu
În imagine se află adevăraţii Campioni ai României: Mihai Leu şi Criştian Ţopescu

Aceasta este o ştire despre campionii României şi despre cum voi reuşi să obţin pentru vitrina mea mănuşile de box ale lui Mihai Leu şi sombrero adus de Cristian Ţopescu de la Campionatul Mondial din Mexic - 1970.

Nu trebuie să vă mai spun că Mihai Leu este campionul mondial WBO la semimijlocie în 1997 şi că s-a retras din sport neînfrânt. Nici nu vreau să vă povestesc aici despre constanţa şi profesionalismul celui mai bun critic sportiv pe care l-a avut România vreodată.

Aici e un articol despre cum campionii se comportă ca nişte campioni.

Mihai Leu şi Cristian Ţopescu sunt doar doi dintre Campionii României care au ales să se alăture Campaniilor desfăşurate de către Acţiunea 2012 şi prin care se susţine idealul Reîntregirii Naţionale.

Dincolo de lupta politică văzută zilnic la televizor, spaţiul virtual ne oferă ocazia să vorbim de cei care cu adevărat ne reprezintă, de cei de care ar trebui să fim mândri. Poporul român este unul plin de valori de care noi ar trebui să vorbim mai mult, contrar celor ce se doresc a fi transmise către noi de tot felul de medii nocive.

Mihai Leu şi Cristian Ţopescu au ales să susţină cauza dusă de societatea civilă din România şi la care trei din patru români a aderat.

Unirea Republicii Moldova cu România nu reprezintă un crez marginal, ci un fenomen de masă pe care avem obligaţia de a-l duc până la capăt.

Fiecare poate pune câte o cărămidă la acest deziderat naţional, tot aşa cum şi cei doi de mai sus au ales să facă donând lucruri care îi reprezintă pentru o licitaţie online al cărui scop este acela de a obţine fondurile necesare unei noi Şcoli de Cultură şi Afirmare Românească.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

ion sbucium
15.07.2014, 18:52:26

Ce inseamna "pana la capat"? - Pana ce veti obtine lichidarea Statului Independent R.Moldova? Daca nu sunteti egoisti - atunci dati diovada de GENEROZITATE si lasati sa traiasca si Romania, si R.Moldova. Oare noi, cetatenii R.Moldova, nu suntem tot oameni ca si romanii Romaniei, nyu meritam si noi sa gistam din LIBERTATEA de a avea casa noastra, tarisoara noastra, in care dupa 500 de ani de neintrerupte ocupatii otomane, Ruse Tariste si sovietice - noi sa fim STAPANI pe soarta si pe averea noastra? Cam de ce sa devenim niste judete si sa vina cineva din "regat" ca pana la 1940 - ca sa ne conduca? Avem tineri scoliti in RM, Romania si Europa capabili de a conduce o tarisoara mica de tot. Nu ducem deloc dorul de"frati mai mari". - Vreti numaiecat o "unire" spre binele Neamului - pai lasati sa se uneasca cu R.Moldova vreo careva regiune a Romaniei si atunci nici R.Moldova, nici Romania - nu vor disparea de pe harta ori si mai bine - permiteti ca Neamul sa traiasca in cateva state - R.Moldova, Transilvania si Romania. Ar fi minunat caci dumnezeu iubeste Treimea. In trei deja se poate incinge o hora a Neamului, va fi mult mai vesel.

-2 (2 voturi)
Antigua Ganja
16.07.2014, 01:28:00

Ce Republica Moldova??.... Basarabia e pamant romanesc si asa a fost dintotdeauna!... Ar trebui sa stii, daca te intereseaza dreptatea si adevarul!... "Republica Moldova" a aparut in urma raptului comis de rusi, cu pretul a sute de mii de vieti de romani pe care i-au ucis, ori i-au lasat sa moara pe drumul Siberiei!.... Si, in cate state sa traiasca Neamul??... Aberezi.

Bănăţanu v.2
16.07.2014, 18:21:03

Sombrero-ul lui Țopescu, domnule Lulea... Cu respect...

Modifică Setările