Teatru

articolul anterior articolul urmator

Actorul Adrian Păduraru, la Adevărul Live

0
22 Mar 2016 11:45:41
Autor: Florin Ghioca
Actorul Adrian Păduraru pregăteşte un spectacol şi din postura de regizor
Actorul Adrian Păduraru pregăteşte un spectacol şi din postura de regizor

Chiar dacă publicul şi-l aminteşte îndeosebi în urma rolului din filmul "Declaraţie de dragoste", acolo unde parteneră îi era Teodora Mareş, actorul Adrian Păduraru a reuşit să depăşească acea perioadă şi să se reinventeze mereu, fie că a prezentat emisiuni de televiziune, fie că a jucat în teatrul independent.

Ultima "ispravă" de acest fel se numeşte "Angajăm profesionist", un spectacol regizat chiar de Păduraru, după un text de Matei Vişniec, care va avea premiera pe 28 martie la Teatrul Elisabeta. 

„Angajam profesionist”, un model exemplar concretizat într-o comedie savuroasă despre drama angajării, aduce în lumina reflectoarelor povestea unor clovni profesionişti, dornici să obţină slujba perfectă. Spectatorii vor descoperi ce se află în spatele măştilor de clovn, atunci când apare competiţia, mai ales în cazul în care concurează pentru un posibil loc de muncă.
 
Trei personaje interpretate de actorii Adrian Paduraru (Peppino), Daniel Vişan (Fillipo) şi Florin Şerbănescu (Nicollo) vor da viaţă celor trei clovni profesionişti prin replicile pline de umor, emoţie, inspiraţie şi spontaneitate. Jocul actoricesc şi ritmul alert al dialogurilor vor scoate la iveală secrete din lumea artiştilor, discuţii de culise şi reacţii aprinse atunci când nu sunt pe scenă.
 
Actorul şi regizorul Adrian Păduraru a fost prezent în studioul Adevărul Live, cu poveşti şi declaraţii din viaţa sa tumultuoasă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările