Teatru

articolul anterior articolul urmator

Actorul Marian Râlea spune poveşti pe YouTube

1
7 Apr 2020 17:36:11
Autor: Adelina Mărăcine
Marian Râlea le spune poveşti copiilor pe YouTube
Marian Râlea le spune poveşti copiilor pe YouTube

Teatrul Naţional pentru Copii „Abracadabra“ şi Marian Râlea, supranumit „Magicianul Poveştilor“, prezintă online, zilnic, câte o poveste.

Poveştile pot fi urmărite pe canalul de YouTube „Eu pot, eu sunt magician“.
 
Fiecare poveste se încheie cu o întrebare sau ghicitoare, la care copiii pot răspunde până a doua zi în comentarii pe pagina de Facebook eupoteusuntmagician. 
 
Răspunsurile corecte le vor afla, bineînţeles, tot de la Magicianul Povestilor, care îi şi premiază cu invitaţii la spectacolele viitoare ale Teatrului Naţional pentru Copii „Abracadabra“.
 
„Stăm în case. Ele au devenit palatele noastre. Prinţii şi prinţesele (şi mici, şi mari) au nevoie de poveste. Avem mereu nevoie de poveste, iar zilele astea mai mult ca niciodată. Şi eu stau în casă. Şi pot doar să ajut un pic. Cu poveşti magice despre viaţă, din afara palatului, unde viaţa continuă. Şi o să continue!“, a transmis Marian Râlea, potrivit news.ro.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Gheorghiu Violeta
8.04.2020, 11:51:16

Sasha este al meu!striga cu disperare mama sa Ba nu,Sasha este al meu nenorocito!Ai stiut sa fugi cu piticul ala si nu te-a interesat de copil!spune bunica lui Sasha fiicei ei ........Si uite-l pe Sasha ce minunat copil este ,chiar si cu pisica in brate!zice matusica😸😻😽 Am avut sambata bucuria de a retrai metafora teatrului constituit nu pe cautarea expresiei teatrale ci pe cautarea adevarului personajelor sale.Punerea in scena a operei lui P.Sanaev ,Ingropati-ma pe dupa plinta m-a facut sa imi amintesc acea parte din dramaturgia rusa care era pusa in scena in anii 80.Simplitatea sentimentelor traite cu intensitate si realism.Teatrul ca oglinda a vietii noastre,atat de natural,atat de dureros,pentru ca durerea este parte din existenta noastra si nu se poate nega. Multumim Teatrului Bulandra si artistilor lui,abia asteptam sa va revedem si asa cum spune micutul Sasha in piesa,nu vrem sa intrerupem acel firicel al dragostei care ne leaga de teatrul nostru!🧸🧸🧸