Teatru

articolul anterior articolul urmator

Ambasada Israelului se alătură campaniei #ActorIndependent şi sprijină artiştii rămaşi fără surse de venit

0
7 Apr 2020 17:59:23
Autor: Adelina Mărăcine
Ambasadorul Israelului la Bucureşti, David Saranga Captură video Facebook
Ambasadorul Israelului la Bucureşti, David Saranga Captură video Facebook

Ambasada Israelului se alătură campaniei #ActorIndependent şi-i sprijină pe artiştii rămaşi fără unica sursă de venit şi care se află acum în situaţia de a nu-şi mai putea plăti chiriile.

„Ambasada noastră susţine în fiecare an scena culturală din România, iar, în timpul acestei perioade dificile pe care o traversăm toţi,  am regândit  modul în care putem utiliza fondurile alocate pentru proiectele artistice care trebuiau să aibă loc până la finalul anului. Aşadar, cu resursele pe care le avem, am decis să sprijinim această iniţiativă şi, totodată, să aducem literatura israeliană mai aproape de publicul român prin vocile actorilor independenţi din România“, se arată în comunicatul remis „Adevărul“.
 
Astfel, zece artişti vor citi capitole din romanele scriitorilor isralieni emblematici, în seria #PaginiDinIsrael, iar clipurile pot fi urmărite pe contul oficial de Facebook al Ambasadei Israelului.
 
Ambasadorul Israelului în România David Saranga a declarat: „Când am aflat despre iniţiativa #ActorIndependent de pe pagina de Instagram a lui Marius Manole, primul lucru la care m-am gândit a fost acela de a ne implica şi noi în această campanie. Una dintre valorile poporului israelian este aceea de a ne sprijini unul pe celălalt, iar această atitudine orientată către acţiune este cu atât mai necesară în această perioadă delicată pentru noi toţi”.
 
Prin alăturarea la această iniţiativă, Ambasada Statului Israel îşi exprimă speranţa că şi alte instituţii şi companii vor sprijini campania #ActorIndependent şi scena culturală din România.  Cei care doresc să ajute pot accesa www.actorindependent.ro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările