Teatru

articolul anterior articolul urmator

Biletele pentru spectacolele din Festivalul Naţional de Teatru, puse în vânzare vineri

0
20 Sep 2019 08:50:32
Autor: News.ro

Biletele pentru spectacolele incluse în a 29-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru vor fi puse în vânzare vineri, la ora 12:00.

Ele pot fi cumpărate online, de pe mystage.ro, şi de la casa de bilete a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale“ din Bucureşti. Anul acesta nu vor exista bilete puse în vânzare la casele de bilete ale teatrelor unde sunt programate spectacole, anunţă organizatorii.
 
„May B”, în coregrafia lui Maguy Marin, „Ce que le jour doit à la nuit", de Hervé Koubi, „Evgheni Oneghin", bazat pe romanul în versuri de Alexander Puşkin, şi versiuni ale spectacolului „Richard al III-lea", după William Shakespeare, se numără printre producţiile străine invitate în FNT.
 
Spectacole regizate de Radu Afrim, Felix Alexa, Dragoş Galgoţiu şi Gelu Colceag se numără între producţiile autohtone selectate pentru ediţia de anul acesta a Festivalului Naţional de Teatru.
 
A 29-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru se va desfăşura în mai multe teatre din Bucureşti, între 18 şi 27 octombrie.
 
Festivalul este produs de Uniunea Tetrală din România şi organizat cu sprijinul MInisterului Culturii şi Identităţii Naţionale şi al Primăriei Municipiului Bucureşti.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii