Teatru

articolul anterior articolul urmator

Campanie de întrajutorare a actorilor independenţi, pentru a plăti chiria celor rămaşi fără job

1
19 Mar 2020 15:30:07
Autor: Otilia Andrei

Acum când toţi #stămacasă, actorii din teatrul independent riscă s-o piardă. Rămaşi fără unica sursă de venit, actorii din sectorul independent se află în situaţia de a nu-şi mai putea plăti chiriile. Campania #ActorIndependent îşi propune să strângă donaţii prin cont direct, sau prin cumpărarea de bilete la spectacol virtual „inDEPENDENT de chirie” de pe Bilet.ro.

O echipă mixtă de oameni de comunicare., din creaţie, publicitate online şi producţie video, s-a mobilizat în mai puţin de o săptămână, creând toate materialele necesare iniţiativei: website, campanie în social media, filmări şi testimoniale. 

Zi de zi, artişti îndrăgiţi vor trage un semnal de alarmă, vă vor spune poveştile lor dar şi poveştile actorilor din teatrul independent pe care-i susţin. Începem cu nume mari: Marius Manole (iniţiatorul campaniei), Oana Pellea, Mihai Călin, István Téglás, Chris Simion, Şerban Pavlu şi Vlad Zamfirescu.

Aceştia sunt doar primii artişti care au răspuns chemării şi alte noi nume se vor alătura în săptămânile următoare. Pentru că totul se întâmplă live, campania creşte de la o clipă la alta.. Parteneri media, publicaţii şi vedete se vor alătura acestei mişcări de solidaritate. 

Deviza este #PlăteşteChiria unui #ActorIndependent.

Campania este creată pro-bono de către Storywood Studio, Screen Native şi Trubaduro, prin Fundaţia Calea Griviţei, cu parteneriatul Bilet.ro.

Echipa din culise: Creaţie: Paul Cioc şi Ştefania Cucu Account Management: Ana Bărăităreanu şi Daria Monoranu Development: Alin Dănilă Producţie: Cristina Ceausu, Adrian Bîlă şi Bogdan Amarfi Imagine: Răzvan Chirilă Editing: Alice Furd

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Adrian Foangǎ
20.03.2020, 07:30:17

N-am nimic cu ei, ca fiecare incearca sa supravietuiasca in aceste zile nasole, dar boemii care isi asuma stilul asta de viata trebuie sa-si asume si ceva perioade de dieta fortata. Asa e cand esti "independent". Sa vedem cati trec testul, si cati se vor adapa in viitor din banul public oferit de Firea si de alti primari.