Teatru

articolul anterior articolul urmator

Cea de-a 30 ediţie a Festivalului Naţional de Teatru, desfăşurată online

0
12 Aug 2020 07:37:35
Autor: Otilia Andrei
Juriul FNT este format din criticii Ludmila Patlanjoglu, Maria Zărnescu şi Călin Ciobotari
Juriul FNT este format din criticii Ludmila Patlanjoglu, Maria Zărnescu şi Călin Ciobotari

În perioada 16-25 octombrie, cea de-a 30-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru va avea loc online. Direcţia artistică şi alcătuirea programului sunt asigurate de criticii de teatru Ludmila Patlanjoglu, Maria Zărnescu şi Călin Ciobotari.

Festivalul Naţional de Teatru va fi recompensat cu Premiul de Excelenţă, pentru calitatea excepţională a ultimelor şase ediţii conduse de Marina Constantinescu, în cadrul Galei UNITER programate pe 21 septembrie. Senatul UNITER acordă în cadrul Galei Premiilor UNITER. premiul de excelenţă, premiile pentru întreaga activitate şi premiile speciale, conform statutului Uniunii Teatrale din România.

Ultimele şase ediţii ale festivalului au avut-o ca director şi selecţioner unic pe Marina Constantinescu. „Sunt mândră de ce am construit alături de echipa mea în ultimii şase ani şi ne bucurăm să vedem că eforturile noastre lasă un ecou în lumea teatrului. Festivalul Naţional de Teatru şi-a câştigat, prin anvergură, prin impactul pe care îl are în breaslă şi în rândul publicului, un binemeritat statut de brand de ţară“, a declarat Marina Constantinescu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările