Teatru

articolul anterior articolul urmator

Comedia în carantină. „O scrisoare pierdută“, live pe Facebook

2
27 Mar 2020 18:20:58
Autor: Otilia Andrei

Teatrul de Comedie a lansat în cadrul programului Ccomedia în caratină, un proiect derulat exclusiv pe platformele de facebook şi instagram, prin care îşi propune ca, alături de echipa artistică, să vină în casele spectatorilor şi să le aducă un zâmbet. De asemenea, va transmite, de la ora 19.00, spectacolul "O scrisoare pierdută" pe Facebook.

Vineri, 27 martie, de Ziua Mondială a Teatrului va fi încărcată pe platforma de youtube a Teatrului filmarea spectacolului "O scrisoare" de I.L. Caragiale, regia Alexandru Dabija. Decor Puiu Antemir, costume Anca Răduţă, muzica Ada Milea. Din distribuţie fac parte Marius Florea Vizante (Ştefan Tipătescu), George Mihăiţă (Agamemnon Dandanache), Valentin Teodosiu (Zaharia Trahanache), Florin Dobrovici (Tache Farfuridi), Eugen Racoţi (Iordache Brânzovenescu), Marcel Iureş (Nae Caţavencu), Dragoş Huluba (Ghiţă Pristanda), Dorina Chiriac (Un cetăţean turmentat), Mihaela Teleoacă (Zoe Trahanache), Dan Rădulescu (Ionescu, Popescu).

Actorii Teatrului de Comedie din Bucureşti, în frunte cu directorul George Mihăiţă, au transmis spectatorilor un mesaj de conştientizare, iar instituţia a lansat un proiect derulat exclusiv pe platformele de Facebook şi Instagram.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Lupulalbastru
27.03.2020, 21:32:55

Comentariu considerat abuziv.

Un cititor
29.03.2020, 12:09:53

Simpatic moment !!! Ca doar sunt actori de comedie. Transmit, cum se pricep ei cel mai bine, putin comic, o problema serioasa !! Veniti voi la noi !!! "Noi stam in case" !! Ne-am cam saturat, dar trebuie !!! Vaccinul ala mai vine ?! Doar EL ne-ar reda viata de dinainte !!! Pana atunci...stam cuminti in case !!! Politicieni, aveti grija de cei care inca mai lucreaza ! Testat-i !!! In fiecare zi mai auzim de cate un angajat din mediul privat sau din randurile celor care trebuie sa fie in spatiul public, ca s-au infectat !!! Incepeti urgent de unde sunt focare mai mari, unde molima s-a impanzit peste tot. Nu va zgarciti, pierderea va fi muuult mai mare !! Scoateti masti la vanzare in farmacii, pe ratie !!!