Teatru

articolul anterior articolul urmator

Drumul de la „ActOrchestra“ la „Angajare de clovn“, cu cei mai tineri actori ai TNB-ului, la Adevărul Live, de la ora 14.00

0
22 Mar 2016 11:28:14
Autor: Florin Ghioca
Florin Călbăjos, Petre Ancuţa şi Emilian Mârnea în spectacolul "ActOrchestra", un proiect 9G la TNB
Florin Călbăjos, Petre Ancuţa şi Emilian Mârnea în spectacolul "ActOrchestra", un proiect 9G la TNB

Succesul spectacolului "ActOrchestra", regizat de Horia Suru şi prezentat la Sala Mică a Teatrului Naţional din Bucureşti în cadrul proiectului 9G la TNB, i-a adus în prim plan pe cei trei actori protagonişti, Florin Călbăjos, Petre Ancuţa şi Emilian Mârnea.


INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

Joaca lor cu instrumentele, "duelul" plin de umor şi fantezia de care au dat dovadă construind un spectacol muzical cu succes la public l-au făcut pe Ion Caramitru să le ofere încă o "partitură" inedită, anume rolurile în spectacolul "Angajare de clovn", pe textul lui Matei Vişniec.

O poveste inedită cu trei personaje pornite pe (mereu) imprevizibilul drum al supremaţiei pe scenă, "ActOrchestra" transformă concertul într-un spectacol de teatru, pentru că luptele de culise sunt mai spectaculoase decât spectacolul din scenă. Instrumentele o iau razna, iar artiştii devin o prelungire a sunetelor. Spectacolul va fi prezentat şi pe 27 martie, de Ziua Mondială a Teatrului.

Despre trecerea de la 9G la "angajare de actori" la TNB, cei trei tineri vin să povestească la Adevărul Live, de la ora 14.00. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările