Teatru

articolul anterior articolul urmator

Spectacole suspendate în mai multe teatre din Capitală weekend-ul acesta

0
28 Jan 2022 14:39:25
Autor: Mălina Gîndu
FOTO: Arhiva Adevărul
FOTO: Arhiva Adevărul

Mai multe teatre din Bucureşti au suspendat în weekend mai multe spectacole din cauza îmbolnăvirii unor actori, informează site-urile instituţiilor de cultură, potrivit Agerpres.

Teatrul Bulandra a suspendat reprezentaţiile de sâmbătă şi duminică ale spectacolului „Azilul de noapte” de Maxim Gorki.
 
La Teatrul Nottara s-a anulat reprezentaţia de vineri a spectacolului „Cloaca” de Maria Goos, „Oglinda neagră” după texte de I.L. Caragiale, programat iniţial pentru sâmbătă şi „Iona" de Marin Sorescu, programat iniţial pentru duminică.
 
Teatrul Mic anunţă anularea a patru spectacole, respectiv „Cântăreaţa cheală" de Eugene Ionesco, programat vineri, „Romeo şi Julieta" de William Shakespeare. programat sâmbătă, şi „Cehov in show business" după „Anton in Show Business" de Jane Martin, şi „Regina Maria", ambele programate iniţial pentru duminică.
 
La Teatrul Masca s-au suspendat două spectacole: „Despre dragoste şi alte bazaconii", programat pentru sâmbătă, şi „Ne-am sărutat după sfârşitul lumii", programat pentru duminică.
 
Teatrul Naţional a anunţat suspendarea reprezentaţiei de vineri a spectacolului „Noaptea lui Helver" de Ingmar Villqist.
 
Spectatorii care au achiziţionat bilete la spectacolele anulate pot recupera contravaloarea acestora la casele de bilete sau online, în funcţie de modalitatea iniţială de plată.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările