Teatru

articolul anterior articolul urmator

Teatru pentru expaţi. Spectacolele „All Inclusive”, „Pe o pânză de păianjen” şi „Totul se transformă” au supratitrare în limba engleză

3
7 Oct 2021 16:28:59
Autor: George-Andrei Cristescu

Spectacolele care beneficiază de supratitrare în limba engleză sunt deja celebrele producţii:  „All Inclusive",„Pe o pânză de păianjen" şi „Totul se transformă."

Regizorul Vlad Zamfirescu vine cu o noutate pe piaţa spectacolelor de teatru din Romania: trei producţii teatrale de top, a căror regie o semnează, pot fi vizionate live în sală, în Bucureşti, cu supratitrare în limba engleză. Conţinutul spectacolelor devine astfel accesibil şi pentru iubitorii de teatru care nu cunosc limba română. 
 
Despre această iniţiativă, Vlad Zamfirescu declară: "Am bucuria de a anunţă ca spectacole "All Inclusive", "Pe o pânză de păianjen" şi "Totul se transformă" beneficiază de supratitrare în limba engleză. Răspundem astfel solicitarilor primite din partea partenerilor noştri din firmele multinaţionale şi oferim expaţilor posibilitatea de a participa deplin la cele trei spectacole care au cumulat, în ţară şi dincolo de graniţe, peste 300 de reprezentanţii cu casa închisă." 
 
Fiecare reprezentaţie a celor 3 spectacole susţinută în capitală este supratitrată în limba engleză, adică cei prezenţi în sală vor putea citi traducerea replicilor pe ecrane destinate acestui scop.  
Iniţiativa vizează comunităţile de expaţi şi este singurul demers de acest gen care se va fi implementat în mod constant. 
Spectacolele sunt găzduite periodic pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti. 
 
Următoarele reprezentanţii sunt programate astfel:
- "Totul se transformă" - 11 octombrie ora 20.00, găzduit la TNB, Sala Ion Caramitru,.
- "All Inclusive" - 1 noiembrie ora 20.00, găzduit la TNB, Sala Ion Caramitru.
 
DESPRE SPECTACOLE: 
 
- "All Inclusive" - o comedie elegantă în care ironia face casă bună cu hazul copleşitor, iar răsturnările de situaţie sunt la ele acasă.
Distribuţie: Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprişor, Diana Roman, Vlad Zamfirescu.
Regia: Vlad Zamfirescu
Text: Alexandru Popa
 
- "Pe o pânză de păianjen" 
O poveste inteligentă, presărată cu umor fin, momente de reflecţie şi o schimbare de perspectivă ce scoate la lumină faptul că adevărul nu este întotdeauna cel mai cinstit răspuns pentru celălalt. 
Distribuţie: Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprişor, Diana Roman, Vlad Zamfirescu.
Regia: Vlad Zamfirescu
Text: Alexandru Popa
 
- "Totul se transformă" 
Este comedia oglindă a zilelor noastre. Un spectacol proaspăt şi actual, un tablou al situaţiilor şi sentimentelor descoperite în ultimul an, a cărui cu esenţă comică se naşte din jocul fascinant al contrastelor, într-o situaţie de criză. Şi pentru că întotdeauna, contrastele se atrag, situaţiile comice nu întârzie să apară.
 
Distribuţie: Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Mircea Rusu şi Vlad Zamfirescu. 
Regia: Vlad Zamfirescu
Text: Alexandru Popa

Detalii şi program pe Ticketstore.roBLT.ro, Mystage.ro şi Cortina AG

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Alexe Radu
7.10.2021, 18:07:42

Trei productii de top ?!!! Alo , ati fost vreodata la teatru ? Intr-adevar , sunt productii de top , dar in top rușinică , niste șușe de toata jena .

-12 (12 voturi)
Dab Lia
7.10.2021, 20:35:56

Netalentatul actor Vlad Zamfirescu a ajuns regizor.Vad ca numai el regizeaza la Bulandra.

+12 (12 voturi)
florin.
8.10.2021, 01:00:52

Alexe, gata cu teatrul, asa cum e gata cu muzica, cu filmele, cam cu tot. Ce vrei, sa mai vezi Take, Ianke si Kadar cu Fintesteanu si Giugaru ? Aleluia. Steaua fara nume cu Beligan ? Doctor fara voie cu Amza Pellea ? Adio, nimic din toate astea, teatrul e o spalatura de creier, muzica la fel, filmele...ce sa mai vorbim. Gata, s-au dus si nu se mai intorc.

+12 (12 voturi)
Modifică Setările