Teatru

articolul anterior articolul urmator

Teatrul Godot se redeschide în complexul Timpuri Noi Square din Capitală, în toamna acestui an

0
13 Jul 2019 09:16:39
Autor: News.ro
Foto Godot Cafe Teatru via Facebook.com
Foto Godot Cafe Teatru via Facebook.com

Teatrul Godot îşi va relua activitatea în luna noiembrie a acestui an, în complexul Timpuri Noi Square, de pe Splaiul Unirii 165, după ce, în octombrie, anul trecut, şi-a întrerupt activitatea în sediul din strada Blănari, unde activa din 2010.

Spaţiul nou Godot va avea o zonă activă mult mai generoasă, atât în interior, cât şi în exterior. Sala va fi construită modular şi va avea o capacitate de până la 160 locuri disponibile pentru piesele de teatru şi 200 locuri pentru concerte. Totodată, va beneficia de multe facilităţi pentru spectatori, precum acces imediat la ieşirea de metrou Timpuri Noi, parcare subterană şi terasă exterioară, unde se va amenaja teatrul de vară, care va putea primi până la 100 persoane.
 
"Pentru noi a fost extrem de important să prioritizăm securitatea celor care ne trec pragul, astfel că, ne-am dorit o sală nouă, fresh, care să îndeplinească toate normele de siguranţă. Noul Godot va fi mai spaţios, dar îşi va păstra amprenta pe care şi-a construit-o în ultimii 9 ani. Este un nou capitol, vin timpuri noi pentru teatrul Godot şi, sper eu, pentru tinerii artişti, aşa cum bine spune şi numele spaţiului în care vom reveni din noiembrie", spune George Remeş, managerul teatrului Godot.
 
 
Antoniu Panait, director general Vastint România, a declarat: "Ne bucurăm foarte mult să aducem în proiectul Timpuri Noi Square un concept aparte care completează viziunea noastră privind mixul de servicii şi facilităţi la dispoziţia comunităţii Timpuri Noi. Activităţile artistice multiple, oferite de Teatrul Godot, atât pentru chiriaşii clădirilor TNS, cât şi pentru comunitatea extinsă, vin să le ofere oamenilor timp de calitate şi după muncă. Credem în proiecte care vin în întâmpinarea nevoilor oamenilor şi ne bucurăm să găsim un partener curajos şi vizionar, Teatrul Godot, primul teatru din România care se mută într-un proiect de birouri".
 
Odată cu redeschiderea din noiembrie, Godot îşi va înnoi titlurile din stagiune, va propune concepte complet noi şi neexperimentate pe scena proprie, care se vor alătura pieselor consacrate care au umplut sala teatrului în ultimii ani.
 
Teatrul Godot va lansa în perioada următoare o invitaţie pentru actorii tineri activi de pe piaţă, la un casting de selecţie a colaboratorilor şi angajaţilor Godot-ului din Timpuri Noi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii