articolul anterior articolul urmator

Un spectacol aproape de noi

9
27 Apr 2015 13:21:40
Mircea Morariu
Cristi juncu a adus piesa „Aproape de tine, încă”, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad
Cristi juncu a adus piesa „Aproape de tine, încă”, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad

9 Comentarii

Vanatorul/d.c.
27.04.2015, 15:05:51

Nici nu-i de mirare ca la spectacolele regizate de catre teribilisti, in sala nu se afla decat cativa critici..teatrali (si la propriu si la figurat) plus oarece vecini de scara si nicaiva neamuri..! (mai sunt si cele 2 femei de serviciu care stau in ultimul rand, dar ele nu se pun la socoteala,avand in vedere ca doar casca asteptand finalul spectacolului, pentru a face curatenie in primele doua randuri, adica acolo unde s-a..comasat publicul spectator) De vina pentru sala goala e doar publicul habarnist, inca neinitiat in simbolistica scenografica si interpretativa, pe care doar sclipitorul regizor modernist, plus actorii (inca socati de ce si cum au trebuit sa joace) si criticii le pot pricepe inestimabila valoare artistica..!:)

Mircea Morariu
27.04.2015, 20:06:04

Comentariul dvs este absolut deplasat cita vreme nu ati vazut spectacolul si vorbiti doar pentru a va afla in treaba.

Vanatorul/d.c.
27.04.2015, 22:49:38

Nu ma refeream neapareat la spectacolul analizat de dvs, ci, in general, la spectacolele care vor sa..socheze prin tot felul de.."viziuni regizorale moderne", care mai de care mai.."inedite, originale, nonconformiste". Sunt sigur ca stiti unde bat..

Vanatorul/d.c.
27.04.2015, 23:17:41

Ca sa ma fac si mai bine inteles. Un spectator nu urmareste scena cu ochii unui..critic teatral..Publicul vine la un SPECTACOL de teatru si nicidecum ca sa ..dibuiasca ..virtuozitatile regizorale. Impresia cu care pleaca (placuta sau nu), e una de..ansamblu, la care au contribuit recuziteri, decorururile, scenaristul, actorii, sufleorul, luminile si chiar muzica si figurantii..! la iesire isi vor spune "da, mi-a placut" sau "nu, nu mi-a placut", indiferent de critica teatrala, aparuta in ziare...Nu va incerca nimeni sa-si ..explice ce-a intentionat regizorul, si asta nici daca reprentatia place, nici daca nu, chiar daca in mare masura(uneori in cea mai mare masura) pentru..priza la public e responsabil si regizorul, nu numai textul sau actorii..! Asta asa..foarte pe scurt..

Vanatorul/d.c.
27.04.2015, 23:20:22

"reprezentatia place", pardon.