Teatru

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Gala Tânărului Actor HOP a început la Costineşti

0
10 Sep 2014 09:31:04
Autor: Florin Ghioca
Regizorul Radu Afrim a dat startul Galei pe care o prezintă actorul Pavel Bartoş
Regizorul Radu Afrim a dat startul Galei pe care o prezintă actorul Pavel Bartoş

Aseară, la Costineşti, o nouă Gală HOP şi-a deschis porţile, arătând publicului o serie proaspătă de actori talentaţi. Evenimentul a fost prezentat de un fost câştigător al competiţiei, actorul Pavel Bartoş, care în 1999 lua premiul pentru cel mai bun actor.

Prima zi a debutat cu u natelier coordonat de Andreea Gavriliu, care i-a pus serios la muncă pe tinerii actori. Aceştia învaţă să se mişte pe ritmurile muzicii disco, devenind nişte "bufoni".

A urmat o primă etapă a concursului individual, în care au intrat actorii Andrei Brădean, Aurora Păunescu, Marian Olteanu, Ada Lupu şi Alexandru Ştefănescu.

A urmat... Ştefan Bănică jr, doar că actorul a fost de această dată interpretat de Oana Puşcatu, care a încercat să intre în pielea lui într-un mod cât mai convingător. La fel cum a făut-o, în aceeaşi probă obligatorie, Lucian Ionescu, cel care a ales să fie pentru o seară Freddie Mercury, fostul solist al trupei Queen. Iar surprizele nu s-au oprit aici: actriţa Ada Lupu a dat viaţă unui personaj de desene animate, nimeni alta decât Olive Oyl, partenera celebrului Popeye Marinarul, în timp ce Aurora Păunescu a ales să o interpreteze pe Nicole Kidman în "Eyes Wide Shut".

"Sunt sigur că va fi un vibe foarte bun, o energie pozitivă şi deja, din repetiţiile pe care le-am făcut ieri se anunţă o chestie explozivă. Eu sper să fie cât mai multă lume aici, să-i vadă pe aceşti tineri care sunt fabuloşi", a declarat Radu Afrim, directorul artistic al evenimentului.

Concursul se va desfăşura în fiecare zi, până pe 12 septembrie, la Vox Maris Grand Resort din Costineşti. La competiţie participă 38 de actori, selecţionaţi cu atenţie din peste 200 de înscrişi, de un juriu format din Radu Afrim, Ana Ciontea, Claudiu Groza, Marius Manole, Mihaela Michailov şi Cristian Theodor Popescu.

Din juriul Galei de la Costineşti vor face parte: Ana Ularu, George Mihăiţă, Gianina Cărbunariu, Tudor Giurgiu şi Ioana Marchidan.

Adevărul vă va ţine la curent zilnic cu evoluţia celei mai importante competiţii dedicate tinerilor actori, organizată de UNITER.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii