Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Banca Transilvania a deschis o sucursală la Roma, destinată în special românilor din Italia

0
3 Jan 2014 15:45:48
Autor: Adina Vlad
Clienţii Sucursalei Italia au la dispoziţie întreaga ofertă a Băncii Transilvania
Clienţii Sucursalei Italia au la dispoziţie întreaga ofertă a Băncii Transilvania

Banca Transilvania a deschis vineri o sucursală la Roma, prima unitate din Italia, care este destinată în special românilor din această ţară, atât persoane fizice, cât şi companii, a anunţat banca.

„Extinderea în străinătate este o oportunitate de business pentru banca noastră. Relaţiile româno-italiene şi strategia pe care o avem pentru BT Italia vor contribui, cu siguranţă, la creşterea organică a băncii“, a declarat Horia Ciorcilă, preşedintele Consiliului de Administraţie al băncii.
 
Reprezentanţii băncii anunţaseră anterior, la jumătatea lunii octombrie, că sucursala de la Roma va fi deschisă în luna noiembrie a anului trecut. 
 
Clienţii Sucursalei Italia au la dispoziţie întreaga ofertă a Băncii Transilvania: depozite, credite, BT24 Internet Banking şi Mobile Banking, carduri, transferuri de bani, serviciul SMS Alert, Direct Debit, posibilitatea achitării facturilor pentru furnizorii din România etc.
 
Pentru primii săi clienţi, oferta BT cuprinde, până la finalul lunii martie, trei pachete de produse gratuite. Adresa unităţii BT este Via Baldo degli Ubaldi nr.184 B, iar programul este de luni până vineri, între orele 8.00 şi 16.30, iar sâmbăta, între 8.30 şi 11.30.
 
Banca Transilvania a raportat pentru primele nouă luni ale anului trecut un profit net de 240,23 milioane lei (54,4 milioane euro), cu 9,5% mai redus decât nivelul din aceeaşi perioadă din 2012, iar activele totale au crescut cu 2,4%, la 30,28 miliarde lei.
 
Banca Transilvania a decis să închidă la 1 decembrie 2013 operaţiunile pe care le are în Cipru, din cauza contextului economic nefavorabil pe termen mediu. 
 
„Tot referitor la prezenţa Băncii Transilvania pe piaţa internaţională, BT a luat decizia închiderii activităţii sale din Cipru începând cu 1 decembrie, conform strategiei sale de eficientizare a operaţiunilor, dar şi ca rezultat al contextului economic cipriot, nefavorabil pe termen mediu“, se arata într-un comunicat al băncii dinv luna octombrie a anului trecut.

Mai puteţi citi: 

ING, Raiffeisen, Banca Transilvania şi BRD domină topul reputaţiei bancare. ING Bank, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania şi BRD Societe Generale conduc în topul băncilor care se bucură de cea mai bună  reputaţie în România, conform unui studiu realizat de compania de cercetare a pieţei GfK cu ajutorul Reputation Management Model - RepMan.

Premieră în România: trimiţi sau primeşti bani prin Facebook folosind un serviciu nou de la Banca Transilvania. Banca Transilvania lansează Facebook Payments, serviciul prin intermediul căruia clienţii care folosesc BT24 Internet Banking pot efectua transferuri de bani folosind reţeaua socială Facebook. De asemenea, BT lansează alte două facilităţi: transferurile de bani prin SMS şi prin email.
 
Banca Transilvania închide operaţiunile din Cipru, dar se extinde în Italia datorită numărului mare de români din peninsulă. Banca Transilvania va deschide în noiembrie o sucursală la Roma, datorită numărului mare de români din capitala italiană, şi va închide, la 1 decembrie, operaţiunile pe care le are în Cipru, din cauza contextului economic nefavorabil pe termen mediu, a anunţat miercuri instituţia de credit.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările