Afaceri

articolul anterior articolul urmator

BCR lansează un nou serviciu, prin care oferă clienţilor bani la plata cu cardul

0
3 Aug 2020 11:29:07
Autor: Afrodita Cicovschi

BCR a anunţat luni lansarea unui nou serviciu, prin care oferă clienţilor bani înapoi, ca reducere, la plata cu cardul în peste 100 de magazine fizice sau online, ofertele fiind personalizate în funcţie de profilul clientului.

“Programul George Moneyback înseamnă încă un beneficiu pe care îl punem la dispoziţia clienţilor noştri în George, ecosistemul digital care, la mai puţin de doi ani de la lansare, se prezintă cu o paletă impresionantă de servicii şi opţiuni financiar-bancare.
 
Prin Moneyback, utilizatorii George vor avea acces la discounturi dedicate oferite de comercianţi din domenii variate – hypermarket-uri, magazine IT&C, bezinării, farmacii, îmbrăcăminte, parfumuri, librării şi multe altele. Ofertele sunt personalizate în funcţie de istoricul tranzacţiilor şi, odată ce au plătit cu cardul, clienţii vor primi înapoi banii din reduceri direct în cont.
 
George Moneyback este un nou rezultat al strategiei noastre de inovaţie prin Open Banking, în baza căreia construim soluţii inteligente pentru clienţii noştri în parteneriat cu fintech-urile. Am dezvolvat acest program împreună cu Dateio, unul dintre cele mai de succes start-up-uri de FinTech din Cehia, specializat în analiza datelor ce provin din tranzacţiile cu cardurile la comercianţi, şi sunt convins că vom avea un parteneriat de succes”, a declarat Mihai Sandu, Şef Departament Vânzări Digitale şi Parteneri, BCR.
 
“Unul dintre motivele pentru care colaborarea noastră cu BCR funcţionează atât de bine este că grupul din care face parte - Erste Group - înţelege şi susţine inovaţia. 
 
Lansarea Moneyback reprezintă pentru noi o piatră de temelie. Important de ştiut este că partenerii plătesc doar pentru tranzacţiile realizate, iar punctul cheie al soluţiei noastre stă în customizarea pe care o oferim consumatorilor finali. Pentru retaileri acest lucru înseamnă că îşi pot segmenta targetul pe baza comportamentului real de consum – tranzacţiile anterioare realizate cu cardul bancar,” a declarat Ondrej Knot, co-fondator şi CEO Dateio.
 

Cum funcţionează George Moneyback

 
Programul de loialitate poate fi găsit în extraopţiunile din profilul George, fiind disponibil exclusiv în versiunea de mobil;
În aplicaţie, pot fi explorate si consultate ofertele comercianţilor;
Fiecare ofertă trebuie activată. Odata activată, poţi face cumpărături la comerciantul respectiv fără să mai fie nevoie de alte acţiuni suplimentare;
Primeşti banii direct pe contul de card, în funcţie de valoarea discounturilor, iar ofertele se aplică inclusiv la produsele deja reduse de către un comerciant;
Banii înapoi pot fi consultaţi în orice moment, atât cei deja încasaţi, cât şi încasările programate;
Platforma digitală George are, în prezent, peste 900.000 de utilizatori care o folosesc în mod frecvent. Platforma primeşte constant îmbunătăţiri şi vine în întâmpinarea clienţilor cu funcţionalităţi anticipative.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările