Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Blue Air îşi extinde operaţiunile în Italia şi lansează noi rute

0
11 Aug 2020 10:01:35
Autor: Afrodita Cicovschi

Blue Air extinde programul „Zboară în Ţară” şi în Italia şi anunţă noi rute şi zboruri suplimentare a anunţat compania, precizând că vor suplimenta şi orarul de zbor.

Blue Air îşi extinde operaţiunile în Italia, alocând o aeronavă suplimentară bazei sale din Torino, începând cu septembrie 2020. Blue Air va introduce trei noi rute de la Torino şi va creşte frecvenţele de zbor curente pe rutele interne din Italia.
 
Blue Air îşi îmbunătăţeşte oferta de 7 rute interne (2 noi) de la Torino, cu două zboruri zilnice către Catania, un zbor zilnic către Lamezia Terme şi zboruri noi către Bari (Nou) şi Cagliari (Nou), adaugate rutelor existente - Napoli, Alghero şi Trapani. 
 
De asemenea, Blue Air va relua cursele pe ruta Bacau-Torino începand cu data de 1 octombrie, odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare efectuate la Aeroportul Internaţional Bacău.
 
Blue Air va zbura spre 8 destinaţii din / către baza sa din Torino, conform următorului program:
 
Torino - Catania 13 zboruri / săptămână FRECVENTA SUPLIMENTARĂ
Torino - Lamezia 7 zboruri / săptămână FRECVENTA SUPLIMENTARĂ
Torino - Bari 6 zboruri / săptămână RUTA NOUĂ
Torino - Cagliari 4 lupte / săptămână RUTA NOUĂ
Torino - Napoli 4 zboruri / săptămână FRECVENTA SUPLIMENTARĂ
Torino - Alghero 3 zboruri / săptămână FRECVENTA SUPLIMENTARĂ
Torino - Trapani 2 zboruri / săptămână
Torino – Bacau 3 zboruri / săptămână - de la 1 octombrie
 
„Suntem bucuroşi să anunţăm extinderea operaţiunilor noastre din Torino, pentru a oferi o conectivitate din ce în ce mai bună între regiunile cheie din Italia. Incepand din 2015, Blue Air a investit continuu pe piaţa din Torino, realizând o creştere durabilă a bazei sale de clienţi şi a expertizei locale. Alocând două aeronave la baza noastră din Torino, vom introduce noi rute şi vom suplimenta orarul de zbor către cele mai căutate destinaţii din Italia.
Italia este o piaţă esentială pentru noi, iar Blue Air îşi reafirmă angajamentul faţă de călătorii italieni, adaptându-se rapid la cererea în creştere pentru conectivitate internă şi oferind servicii de cea mai bună calitate la preţuri scazute. Totodată, răspundem cererii mari de conexiune regională intre Moldova şi Nordul Italiei prin reintroducerea rutei Bacău -Torino de la 1 octombrie”, spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.
 
Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business bazat pe reducerea complexităţii, respectiv Low Cost - Low Complexity şi cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.
 
Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesionişti, pasionaţi de aviaţie, Blue Air are un istoric impecabil în siguranţa zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii