Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Căutaţi executaţi de calitate din domeniul construcţiilor? De ce nu v-ar căuta ei pe voi!

0
Articol publicitar
28 Sep 2020 09:44:27
Autor: ADH

Eu şi tot mai mulţi dintre prietenii mei ne ocupăm de amenajarea propriilor locuinţe, pentru familiile noastre tinere. În cadrul acestor activităţi, ne dăm unul altuia sfaturi şi recomandări, din care se desprinde mereu o caracteristică comună: indiferent dacă e vorba de renovarea unei locuinţe sau de construirea unei case noi, cu toţi întâmpinăm dificultăţi în a găsi meseriaşi de calitate.

Din fericire, astăzi există o modalitate nouă de a găsi rapid executanţi de încredere: platforma online daibau.ro reuneşte într-un singur loc mii de executanţi verificaţi, fiecare dintre ei activând în una dintre cele 200 de categorii diferite de servicii din domeniul extins al construcţiilor. Putem publica gratuit, fără a plăti niciun comision, o cerere privind lucrările de care avem nevoie. Apoi, aşteptăm să fim contactaţi de către executanţii interesaţi.

Cum puteţi primi foarte simplu mai multe oferte la cererea dumneavoastră

De obicei, găsirea unui executant de calitate presupunea investirea de ore întregi în căutarea şi contactarea firmelor de specialitate înregistrate în Paginile aurii. Nici apariţia internetului nu a schimbat foarte mult lucrurile, pentru că tot trebuie să te aşezi în faţa calculatorului şi să cauţi pe internet firme adecvate, pe care le poţi contacta prin telefon sau e-mail. Adevărata digitalizare a pieţei domeniului construcţiilor şi simplificarea contactării firmelor din acest domeniu au fost realizate în România de daibau.ro, care a adunat sub un singur acoperiş peste 8.000 executanţi, aflaţi la dispoziţia utilizatorilor. Ce avantaje a adus acest de succes pentru utilizatori?

Vizitatorii site-ului daibau.ro pot să vizualizeze gratuit profilurile executanţilor înregistraţi aici, care includ lucrări de referinţă însoţite de fotografii ilustrative şi opiniile clienţilor lor anteriori, ce sunt sau nu satisfăcuţi  de serviciile primite. În baza verificărilor pe care le face constant şi a opiniilor utilizatorilor, Daibau se îngrijeşte permanent, ca pe portal să activeze executanţii cei mai buni.

Calea de la căutarea unui executant şi până la momentul în care acesta vă va bate la uşă este extrem de uşoară: aveţi nevoie doar de o conexiune la internet şi de câteva minute din timpul dumneavoastră. Faceţi click pe “cerere nouă” şi completaţi un mic formular. Descrieţi dorinţele dumneavoastră, perioada execuţiei, amploarea lucrărilor, ataşaţi fotografii sau schiţe după plac. Cu cât mai detaliat vă veţi descrie proiectul, cu atât mai pertinente vor fi ofertele pe care le veţi primi. Puteţi să vă trimiteţi cererea tuturor executanţilor adecvaţi sau numai celor pe care i-aţi selectat personal. Nu va dura mult şi veţi începe să primiţi o ploaie de oferte la adresa dumneavoastră de e-mail. Vă mai rămâne doar să le comparaţi între ele şi să o alegeţi pe cea mai bună. Apoi, stabiliţi data începerii lucrărilor cu executantul ales.

Căutarea stresantă a executanţilor aparţine doar trecutului

De când am început să folosim platforma digitală daibau.ro, am economisit foarte mult timp şi mulţi bani. Alegem doar executanţii, care se bucură recomandările cele mai bune. Datorită posibilităţii de a compara oferte diferite, putem negocia mai bine preţul serviciilor. În acest fel, ne protejăm de mult stres, iar realizarea proiectelor personale legate de locuinţă devine o experienţă foarte pozitivă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările