Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Centrul de tehnologie al celei mai mari bănci germane prezente în România îşi majorează capitalul social

0
19 Aug 2019 12:34:31
Autor: Afrodita Cicovschi

Centrul de tehnologie al Deutsche Bank din Bucureşti, îşi majorează capitalul social cu 14,6 milioane euro pentru dezvoltarea în continuare a afacerii.

Capitalul primit va ajuta la dezvoltarea şi consolidarea echipelor, lărgirea şi aprofundarea setului de cunoştiinte, pregătirea cerinţelor specifice viitoarelor proiecte şi creşterea capacităţilor centrului în domeniul inovaţiei.
 
“Majorarea de capital este o confirmare a succesului echipei din Bucureşti, obţinut cu un efort admirabil de către colegii noştri. Modelul nostru de business a trecut testul timpului: suntem o echipă matură, aşezată, care realizează proiecte în avangarda industriei financiare internaţionale.
 
Această majorare de capital arată că la DB Global Technology am atins două dimensiuni complementare: de a crea şi de a deveni. Proiectele noastre sunt inovatoare şi importante deoarece au impact asupra a milioane de oameni şi firme. În acelaşi timp oferim şansa fiecărui coleg al nostru să se realizeze profesional şi personal. 
Vom continua investiţiile în ceea ce înseamnă un mediu de lucru plăcut: tehnologie, cursuri, ambianţă, iniţiativă personală, proiecte individuale, activităţi sociale şi de dezvoltare personală. Şi suntem gata să primim în acest mediu în continuare elita industriei de IT, cu care sa creştem împreuna pe termen lung”, a declarat Marian Popa, CEO al DB Global Technology.
 
“Creşterea capitalului DB Global Technology reafirmă angajamentul Deutsche Bank pentru România, o economie care a confirmat şi depăşit estimările noastre iniţiale în ceea ce priveşte potenţialul industriei informatice, existenţa unui flux robust de specialişti pregătiţi cât şi o calitate superioară a infrastructurii informatice”, a declarat Mihai Ionescu, Chief Country Officer Deutsche Bank în România.
 
Deutsche Bank este prezentă pe piaţa din România din anul 1998, oferind produse şi soluţii personalizate pentru Corporate, Investment şi Transaction Banking, pentru clienţi corporativi şi instituţionali, precum şi servicii de Private Wealth Management pentru clienţii persoane fizice. Deutsche Bank este una dintre cele mai importante bănci germane, câştigând în mod repetat distincţia de „cea mai importantă bancă” în Europa Centrală şi de Est. Deutsche Bank este un partener tradiţional al autorităţilor române şi a contribuit la unele dintre cele mai importante tranzacţii financiare din România (în sectoarele energetic, de transport şi al locuinţelor sociale). 
 
Deutsche Bank înţelege impactul pe care lumea digitală îl are asupra modului în care îşi desfăşoară activitatea şi este implicată în multiple proiecte de digitalizare. Obiectivul Deutsche Bank este să fie lider în domeniul digitalizării şi, cu ajutorul tehnologiei, să transforme capacităţile digitale ale băncii în domenii precum produse şi servicii bancare, IT, operaţiuni şi funcţii de control.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii