Afaceri

articolul anterior articolul urmator

CFR Călători are manageri privaţi: Alexandrina Gătej preşedinte CA şi Valentin Dorobanţu director general

0
21 Mar 2013 15:23:34
Autor: Dan Străuţ
Alexandrina Gătej a fost consilier prezidenţial
Alexandrina Gătej a fost consilier prezidenţial

Alexandrina Corina Gătej este noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al CFR Călători, iar Valentin Dorobanţu a fost confirmat în funcţia de director general al transportatorului naţional de pasageri, anunţă surse din industria feroviară.

În data de 21 martie 2013, Adunarea Generală a Acţionarilor a numit noul Consiliu de Administraţie al CFR Călători. Astfel, în funcţia de preşedinte al CA a fost numită Alexandrina Corina Gătej.
Tot astăzi, Valentin Dorobanţu a fost numit de către noul Consiliu de Administraţie în funcţia de director general al operatorului naţional de transport feroviar de călători, CFR Călători.

Anterior, la jumătatea lunii ianuarie, Dorobanţu fusese numit director general  al companiei prin ordinul Ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu. Acesta a ocupat si funcţia de director general adjunct în cadrul companiei.

Valentin Dorobanţu a urmat cursurile Facultăţii de Transporturi din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti şi Academia de Studii Economice. Alexandrina Gătej a fost, între altele, şi consilier al preşedintelui Traian Băsescu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările