Afaceri

articolul anterior articolul urmator

CFR Călători oferă reduceri între 35% şi 45% pe anumite trenuri, începând cu 14 decembrie

1
14 Dec 2014 17:45:42
Autor: Daniel Ionascu
Reducerile se aplică doar pe anumite trasee şi doar la trenurile InterRegio
Reducerile se aplică doar pe anumite trasee şi doar la trenurile InterRegio

CFR Călători va acorda reduceri tarifare la unele trenuri începând cu data de 14 decembrie, odată cu intrarea în vigoare a Noului Plan de Mers al Trenurilor 2014 - 2015, scrie Agerpres.ro

Compania a anunţat într-un comunicat că vor beneficia de reduceri de 35% trenurile InterRegio 1541 şi 1540 pe ruta Iaşi — Braşov şi retur, potrivit sursei citate.
 
Concomitent, românii care vor călători cu trenurile InterRegio 1782 Piteşti-Bucureşti, InterRegio 1594 Craiova-Bucureşti şi InterRegio 1720 şi 1720-1 pe ruta Piatra Olt — Craiova vor beneficia de reduceri de 40% la clasa I si de 45% la clasa a doua. De asemenea, pe ruta Piatra-Olt-Craiova vor fi introduse opriri suplimentare în staţiile: Brâneţ, Robăneşti, Toporaş şi Bordei.
 
În plus, cu trenul IR 1641 Braşov — Sfântu Gheorghe, vor putea călători şi pasagerii cu abonamente de călătorie valabile la tren Regio.
 
Reducerile se aplică la achiziţionarea biletelor cu preţ întreg atât pentru adulţi, cât şi copii şi sunt valabile la clasa I şi clasa a II-a, fără obligativitatea rezervării locului. Cu aceste trenuri vor putea călători şi pasagerii cu abonamente de călătorie valabile la tren Regio, precizează CFR Călători.
 
Mai puteţi citi:
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Ovidiu Martin Jurj
14.12.2014, 22:24:22

Dar la trenurile de la / către C-ţa de ce nu se fac reduceri? Nu vor ăştia de la CFR să atragă mai mulţi călători? Că doar nu s-or aştepta să se îmbulzeaască lumea pe litoral acum, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă? Nu i-a învăţat ştim noi cine că iarna nu-i ca vara? Sau trebuie lăsate autocarele să câştige şi ele?