Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Cinci idei de afaceri în mall

0
1 Feb 2015 17:04:27
Autor: Daniel Ionascu
Idei de afaceri în mall. Mall-urile oferă multiple posibilităţi pentru deschiderea unor mici buticuri
Idei de afaceri în mall. Mall-urile oferă multiple posibilităţi pentru deschiderea unor mici buticuri

Deschiderea unei afaceri în comerţ echivalează de cela mai multe ori cu inaugurarea unui magazin, însă dezavantajul îl constituie faptul că posibilii cumpărători trebuie să afle de el. Dar cum ar fi ca magazinul să se deplaseze la clienţi? „Adevărul“ vă prezintă cele mai bune idei de afaceri în mall.

Idei de afacei în mall. Stand mobil de sucuri naturale sau produse de patiserie

Acestea pot fi realizate cu bani puţini şi pot fi fi amplasate în mall-uri, parcuri, lângă piscine sau ştranduri. Este însă, important, de obţinut toate avizele şi autorizaţiile necesare, cum ar fi cele privind conformitatea produselor cu normele şi legislaţia privind alimentaţia publică sau acordul proprietarilor mall-ului.
 

Idei de afaceri în mall. Cosmetice sau produse naturiste

Dacă aţi trecut recent printr-un mall sau un centru comercial sigur aţi observat tot felul de gherete cu rafturi pline de rujuri, oje, rimeluri sau alte cosmetice. Cu cât aveţi produse mai deosebite, cum ar fi unele produse naturiste sau importate din locuri exotice, cu atât puteţi cere preţuri mai bune pe ele. Promoţiile ajută şi ele să atrageţi din trecătorii care circulă prin zonă.
 

Service de telefoane, una dintre cele mai noi afaceri în mall

Telefoanele şi tabletele sunt unele dintre cele mai dragi gadgeturi ale fiecăruia, obiceiul apărând de câţiva ani, odată cu lansarea pe piaţă a acestora. Dar fie că i s-a crăpat sticla, fie că are nevoie de o nouă carcasă sau foiţă pe geam, fie o baterie nouă sau o simplă resoftare, oricui îi este mai la îndemnână să îşi repare dispozitivul în trecere, spre cumpărături, decât să fie pus drumuri special pentru asta.
 

Vânzarea de poliţe RCA e o idee bună de afacere în mall

Un broker de asigurări nu are nevoie de mult spaţiu: tot ce îi trebuie este un birou cu un scaun, o măsuţă şi un laptop de pe care să se conecteze la sistemele informatice astfel încât să compare preţurile poliţelor de asigurări de răspundere civilă auto. 
 

Afaceri în mall cu produse pentru copii

Niciun părinte nu se dă înapoi atunci când este vorba de odrasla lui. Într-un mic spaţiu dintr-un mall se poate amenaja astfel încât să vindeţi alimente specifice, suplimente, produse bio, sucuri naturale sau se poate realiza chiar un „vitamine-bar“, cu preparate realizate numai din fructe sau legume naturale, produse pe loc. De asemenea, se mai pot comercializa iaurturi greceşti sau cu fructe, ori îngheţată pentru cei mici. În fine, hăinuţele şi jucăriile pot fi şi ele vândute în acelaşi punct.
 
Mai puteţi citi:
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările