Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Cine este Julia Kim, noul preşedinte al Samsung România şi Bulgaria

0
14 Jan 2022 14:30:51
Autor: George-Andrei Cristescu
Julia Kim, preşedinte Samsung România şi Bulgaria.
Julia Kim, preşedinte Samsung România şi Bulgaria.

Samsung anunţă astăzi, 14 ianuarie, numirea Juliei Kim în funcţia de preşedinte al Samsung Electronics România şi Bulgaria (SEROM).

Începând cu ianuarie 2022, ea va fi responsabilă cu gestionarea activităţilor companiei atât pe piaţa românească, cât şi pe cea bulgară. Cu o experienţă de peste 25 de ani în domeniul tehnologiei, Julia Kim face parte din echipa Samsung de aproape 20 de ani.

După ce a obţinut diploma de licenţă în limba şi literatura spaniolă în cadrul Universităţii Coreene, Julia Kim şi-a început cariera în echipa de suport din cadrul departamentului de management de la Samsung. Pentru câţiva ani, a câştigat experienţă în mediul de start-up, alăturându-se apoi din nou Samsung, lucrând în mai multe departamente care ţin de marketing strategic, precum: Product Planning / IMC, Online Marketing, EU Sales şi Marketing.

Alţi paşi notabili din cariera ei sunt: în 2009 a fost repartizată la EVO (European Visual Operation) pentru EHQ din Londra şi apoi s-a mutat la Samsung Electronics Baltics ca CE Business Manager. În 2015, a revenit în echipa de marketing global în departamentul de TV din Coreea, iar în 2020 a devenit preşedinte al Samsung Ungaria.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările