Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Clever se extinde în alte două oraşe. Câţi bani pot ajunge să câştige şoferii

0
16 Sep 2019 15:35:50
Autor: Afrodita Cicovschi

Clever extinde serviciul de transport alternativ CleverGo în alte două mari oraşe din ţară, în completarea serviciilor de taxi oferite deja în aplicaţie.

Serviciul este disponibil începând de astăzi (n.r. 16 septembrie) în Cluj şi în Iaşi, la nici un an după ce acesta a fost lansat în Bucureşti şi în Timişoara.
 
Astfel, pasagerii din Cluj şi Iaşi au acces la singura platformă din România care integrează cele mai bune opţiuni de taxi şi de transport alternativ, şi beneficiază, în plus, de o reducere de 50% din valoarea curselor în cazul plăţilor cu cardul. 
 
Şoferii parteneri care utilizează activ serviciul CleverGO în Cluj şi în Iaşi vor beneficia de 0% comision şi numeroase bonusuri, putând ajunge la venituri nete de până la 8.000 de lei pe lună.
 
”În Cluj şi Iaşi observăm o evoluţie accelerată a cererii de mobilitate raportată la capacitatea serviciilor de transport actuale. CleverGO este un serviciu complementar celui de taxi, lansarea sa în Bucureşti generând reducerea timpilor de aşteptare pentru pasageri, creşterea cu 32% a numărului de comenzi medii per şofer şi câştiguri lunare mai mari cu 700 de lei pe lună pentru aceştia. Vom continua să investim masiv în dezvoltarea şi modernizarea industriei de transport urban, pentru a oferi un serviciu de calitate la cel mai bun preţ", spune Andrei Frunză, CEO Clever.
 
CleverGO este singurul serviciu din România care aplică un tarif fix per kilometru, indiferent de momentul zilei, de condiţiile de trafic sau de cererea şi oferta de maşini dintr-un anumit moment, oferind astfel utilizatorilor control şi predictibilitate din punct de vedere al costurilor. Serviciul funcţionează pe principiul proximităţii, criteriul principal de alocare a unei comenzi fiind distanţa dintre punctul din care a fost lansată comanda şi locaţia şoferului. Pe lângă criteriul de proximitate, aplicaţia ţine cont şi de alte elemente precum ratingul şoferului şi preferinţele de plată ale clienţilor. 
 
Platforma Clever colaborează doar cu şoferi autorizaţi pentru activităţi de transport taxi sau transport alternativ, având în prezent peste 30.000 de şoferi înregistraţi la nivel naţional care asigură servicii de mobilitate urbană pentru mai mult de 1,5 milioane de utilizatori.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii