Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Cooperativa Ţara Mea lansează o gamă de produse alimentare pentru copii. Cum şi din ce sunt fabricate | VIDEO

1
30 Nov 2021 11:27:07
Autor: Afrodita Cicovschi
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Cooperativa Ţara Mea anunţă lansarea unei noi game de produse destinate copiilor, realizate exclusiv din ingrediente şi materii prime naturale, provenite de la producătorii români, scopul este de a veni în sprijunul părinţilor să îşi crească copiii cât mai sănătos.

Gama Bibu este disponibilă în magazinele Kaufland, Cora şi online, prin e-mag.ro şi include în primă fază cereale, biscuiţi,  pui proaspat si mai multe sortimente de mezeluri care nu au conservanti artificiali, în locul acestora fiind utilizate ingrediente naturale, respectiv diverse plante, care au proprietăţi de conservare. De asemenea, produsele au foarte puţină sare şi în rest doar carne.  În această etapă vor fi disponibile şi iaurturi şi diverse variante de snacksuri – pufuleţi, sticksuri, toate naturale. 
   
 “Sănătatea copiilor noştri este foarte importantă, iar noi, la Cooperativa Ţara Mea, cu ajutorul producătorilor români şi a produselor acestora, avem la dispoziţie toate instrumentele şi resursele pentru a contribui la o alimentaţie mai bună a copiilor. Am văzut studii care arată că aproape 20% dintre copiii români suferă de obezitate, ceea ce este îngrijorător, iar aici cauzele sunt diverse, inclusiv un regim alimentar nepotrivit, dar şi costul mai ridicat al alimentelor catalogate ”sănătoase”. Ne dorim astfel, să aducem pe piaţă o gamă de produse care să fie accesibilă unui număr cât mai mare de români.  (FLorin Burculescu, preşedinte Cooperativa Ţara Mea). 
 

 Un pariu romanesc

 
Prin lansarea acestei game de produse naturale pentru copii, Bibu reuşeşte pentru prima oară să scoată pe piaţă produse de calitate, obţinute din ingrediente naturale la preţuri destinate consumului în masă. Aşa cum ştim, gamele de produse naturale disponibile în magazine, în prezent, au preţuri semnificativ mai mari comparativ cu produsele obişnuite, fiind astfel accesibile doar unei categorii limitate de consumatori, cu venituri peste medie. Gama Bibu pune accent exclusiv pe calitatea produselor, ceea ce inseamna ca vor avea termene de valabilitate extrem de mici si, pentru a pastra preturile decente, s-a luat a doua decizie riscanta, aceea de a creste costurile de productie, in detrimentul costurilor de marketing. Acum vom afla daca romanii cumoara reclama sau produs sănătos.  
 

Produsele româneşti, în topul preferinţelor consumatorilor români

 
Prin lansarea acestei game de produse, Cooperativa Ţara Mea doreşte să valorizeze cât mai bine interesul din ce în ce mai mare al românilor pentru produsele autohtone şi naturale. 
     
“Din experienţa pe care o avem deja în România am observat că din ce în ce mai mult românii vor produse româneşti, dar mai mai mult decât atât doresc soluţii cât mai naturale. Pentru produsele realizate local lanţul de distribuţie este mult mai redus, ceea ce oferă condiţiile de a utiliza ingredinte cât mai naturale, pentru că acestea ajung mai repede pe rafturile magazinelor” (Florin Burculescu, Presedinte Cooperativa Ţara Mea).
     
Cooperativa Ţara Mea este cea mai mare cooperativă agricolă din România şi are peste 1.000 de fermieri membri, cu activităţi pornind de la cultivarea legumelor, procesarea lactatelor şi până la producţia de carne de porc şi pasăre, produse finite şi băcănie.
 
Produsele din noua gamă, lansată de Cooperativa Ţara Mea sub denumirea Bibu, sunt disponibile în reţeaua de supermaketuri Kaufland, în hipermarketurile Cora şi on-line, prin e-mag.ro. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Adrian Foangӑ
30.11.2021, 11:48:15

Asa minteau si altii, ca fac mezeluri curate pentru copilasi, si cand i-au luat la control erau facute fix ca si celelalte. https://stirileprotv.ro/stiri/inspectorul-pro/cum-castiga-industria-alimentara-milioane-de-euro-pe-seama-copiilor-reactia-anpc.html M-as mira ca Mega sa procedeze altfel, mai ales ca ei au antecedente in manarii. Nu mai spun ca denumirea aleasa e cam moartea pasiunii. De unde pana unde "Bibu"?

-8 (8 voturi)
Modifică Setările