Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Digi lansează „Teleportarea”. Ce oferă clienţilor noi sau vechi

0
29 Jun 2020 11:58:08
Autor: Afrodita Cicovschi

Digi a lansat luni o nouă campanie, numită „Teleportarea”, care se adresează atât clienţilor existenţi, cât şi celor noi, indiferent de serviciul contractat.

Digi dă startul campaniei Teleportarea 
Teleportarea în reţeaua Digi Mobil se adresează atât clienţilor existenţi, indiferent de tipul de serviciu contractat, cât şi celor noi 
Oferta este valabilă doar pe site-ul DigiRomania.ro, iar portarea se poate realiza în integralitate online
Digi Mobil este reţeaua preferată pentru portare, atrâgând peste 2,1 milioane numere de telefonie mobilă, în cei aproape 12 ani de existenţă ai serviciului de portabilitate
 
Din 30 iunie, timp de 6 zile, de marţi până duminică, clienţii care aleg ”să se teleporteze” în reţeaua Digi Mobil beneficiază de o reducere de 50% din valoarea abonamentului ales, timp de 6 luni consecutiv.
 
Oferta în ceea ce priveşte Teleportarea se aplică atât clienţilor noi, cât şi celor existenţi, indiferent de serviciul deţinut sau reţeaua din care fac parte în prezent, şi este disponibilă exclusiv online, prin site-ul DigiRomania.ro.
 
Clienţii care doresc să beneficieze de această ofertă vor accesa site-ul DigiRomania.ro, secţiunea ”Mobil”, vor alege abonamentul dorit şi vor completa câmpurile necesare în vederea plasării comenzii. Ulterior, preţul pe care îl vor achita pentru acesta va fi redus cu 50% pentru o perioadă de 6 luni. Pentru a facilita accesul clienţilor la serviciul dorit cu minimum de efort şi în cel mai scurt timp, întregul proces de comandă şi livrare este realizat online... ca o teleportare.
 
Clienţii existenţi au posibilitatea să contracteze această ofertă prin logarea în contul de client DigiRomânia, categoria ”Mobil”, aleg abonamentul dorit, selectează opţiunea ”Portare” şi urmează paşii pentru plasarea comenzii.
 
 Oferta se aplică la contractarea serviciului de telefonie mobilă pentru o perioadă de 24 luni şi este valabilă exclusiv online, iar clienţii au posibilitatea să opteze pentru livrarea cartelei SIM în doar câteva zile, atât în magazinele Digi, cât şi prin curier, livrarea fiind gratuită.
 
Digi Mobil oferă trei abonamente, la cele mai avantajoase preţuri de pe piaţă: Digi Mobil Optim Nelimitat la 5 EUR (inclusiv TVA), Digi Mobil Optim 3 la 3 EUR (inclusiv TVA), Digi Mobil Optim 2 la 2 EUR (inclusiv TVA).
 
Digi Mobil Optim Nelimitat oferă minute nelimitate către toate reţelele fixe şi mobile, mii de minute internaţionale şi net nelimitat în reţeaua 4G. Abonamentele Digi Mobil Optim 2 şi Digi Mobil Optim 3 conţin minute nelimitate către reţeaua fixă şi mobilă Digi şi 200, respectiv 300 de minute naţionale şi internaţionale şi net nelimitat în reţeaua 4G. Abonaţii Digi Mobil Optim Nelimitat care acum ar contracta un al doilea sau al treilea abonament de acest gen vor beneficia, suplimentar, de reduceri determinate de volum (4 EUR în loc de 5 EUR, apoi redus cu ocazia acestei campanii).
 
Abonaţii Digi Mobil care utilizează terminale compatibile cu standardele 5G pot beneficia de date mobile la o viteză normală, până la 80 GB/lună. Datele mobile pot fi utilizate şi după aceste praguri, viteza de download se va modifica lunar până la 256 Kbps şi viteza de upload până la 128 Kbps, indiferent de pachetul de trafic şi tehnologia în care a fost realizat. 
 
Digi Mobil este destinaţia preferată de portare a utilizatorilor de servicii de voce şi date mobile, încă de la lansarea serviciului, în octombrie 2008, potrivit datelor comunicate de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).
 
În luna mai, Digi Mobil a fost lider la portabilitate, cu 24.656 de numere de telefonie mobilă portate dintr-un total de 55.665 de numere. De la începutul anului până în mai, inclusiv, s-au portat în reţeaua Digi Mobil peste 134.400 numere de telefonie mobilă, ducând la 2.131.846 totalul numerelor mobile portate în reţeaua Digi, în cei aproape 12 ani de existenţă a serviciului. Pe site-ul DigiRomania.ro, portarea poate fi realizată în integralitate online. Detalii despre condiţiile şi etapele portării puteţi găsi aici. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii