Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Domnule Mohammad: nu judecată, să iasă HoReCa să sudeze uşa guvernului, că doar de frică şi tupeu ştiu

13
11 Jun 2020 20:26:11
Lulea Marius Dorin

Patronatele din turism au acuzat astăzi guvernul României că distruge industria turismului din România şi că va da în judecată guvernul ţării pentru subminarea economiei naţionale.

Domnule Mohammad, asta şi vor. Ei ştiu că vor mai pierde procese dar pe români acest lucru nu îi ajută deloc.

Peste tot în Europa s-au ridicat restricţiile, aveţi dreptate. Guvernul României prelungeşte starea existentă pentru a mai câştiga timp până la alegerile parlamentare şi locale şi, probabil, ca să mai făcă ceva destituiri şi numiri politice.

Dar nu asta este soluţia, şi, îmi cer scuze, ăştia vă iau de proşti. HORECA este un domeniu important al României. Nu s-a găsit acolo un curajos să meargă să blocheze accesul în guvernul României?

Eu vă înţeleg că sunteţi un diplomat, credeţi în respectarea legii, în dreptate. Dar dreptatea va veni peste luni, când deja nu va mai exista obiectul judecăţii. Dar va mai conta atunci pentru cei băgaţi în groapă?

Eu vă asigur că dacă blocau sectorul construcţiilor eu personal luam apartul de sudură şi blocam accesul în guvernul României. Şi nu m-aş fi dus singur ci toţi angajaţii lăsaţi pe drumuri şi toţi patronii falimentaţi.

Mai mult curaj, asta lipseşte domeniului în care lucraţi. Puţin tupeu nu a stricat niciodată nimănui. Pariem împreună că la un astfel de gest a doua zi se modificau normele. Dacă vă decideţi să faceţi acest lucru să ştiţi că aduc eu aparatul de sudură.

Domnule premier Ludovic Orban. Ştim că la bugetul statului, de unde fură partidele politice, acest domeniu nu prea se vede. Dar în spatele cifrelor se află drama a zeci de mii de patroni, cu rate la bănci, cu salariaţi, cu investiţii blocate. Nu vorbim acum de cifre, ci de oameni. 

Haideţi că s-a prins toată lumea că din criza sanitară s-a ajuns la marea miştocăreală.

Să ştiţi că şi în 1907, revoluţia ţăranilor a fost aparent înfrântă, însă solicitările au fost îndeplinite.

Şi nu instig prin acest articol la ură, la nesupunere, la nerespectarea legii, ci la dreptate pentru români. Toţi cei care sunt complici şi acoperă deciziile ilegale sunt la fel de responsabili.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

13 Comentarii

Herr Hoher
11.06.2020, 20:42:25

Bravo domnu Lulea. Dai-o in gura lu domnu' Lajos. Luleaua, zic.

-1 (3 voturi)
silent warrior
11.06.2020, 20:44:40

Mai taie din ele ,Lulea ca bat la ochi. Prostiile zic....

+4 (6 voturi)
Vanatorul/d.c.
11.06.2020, 22:34:12

Zicea dl. Mohammad: ”Ludovic Orban, în viaţa lui nu a avut un angajat, nu a dat un salariu. Eu am 10 meserii pe care ştiu să le fac dacă nu mai sunt patron, dar el nu ştie să facă nimic, dacă nu mai e premier””..Corect..! Eu de cand tot spun ca Orban e doar un mafiot de mana a 2-a, un cocalar cu minte putina si neteda, care castiga din tradarea intereselor natonale slugarind pe alte cozi de topor (Iohannnis, de exemplu). plus multinationalele si firmele straine, plus birocrati corupti din staff-ul de la Bruxelles care le fac lobby, etc)..! Pandemia, ostracizarea si umlintele la care a supus populatia prin ”ordonante militare” de catre guvernul tradatorilor de neam si tara care-si spun ”liberali”, in timpul starilor de urgenta si de alerta decretate de ei, au avut ca scopuri sifonarea banului public catre firmele de familie si clientela lor politica, plus ruinarea economiei romanesti pentru a netezi calea ”colonizatii” tarii de catre multinationale si alte grupari politice- financiare mafiote din afara..! Aceleasi cozi de topor mafiote iohannist-liberal-neosecuriticea, intr-un timp foarte scurt, s-au imprumutat cu sume uriase in numele statului roman de la banci comerciale, indatorand excesiv Romania, trăntind astfel si moneda nationala, dar si ratigul de tara..! Ăstia-s Iohannis , Orban, si restul cocalarilor si cozilor de topor care-si spun ”liberali” si ”salvatorii natiei”..!

-5 (7 voturi)
Iulian Arion
11.06.2020, 21:02:12

Guvernul României prelungeşte starea existentă pentru a mai câştiga timp până la alegerile parlamentare şi locale ...si la ce-i serveste? Pierderea alegerilor de catre liberali este garantata. PSD are toate sansele SA NU le castige!

-1 (3 voturi)
Otava
11.06.2020, 21:22:02

Iulian Arion ".si la ce-i serveste?" La delapidat banii . Starea de urgenta e o dictatura in care conducatorii fura tot

-3 (9 voturi)

Vezi toate comentariile (13)

Modifică Setările