Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Easycargo.ro, bursă inovatoare de transport marfă

0
Articol publicitar
18 Aug 2015 11:04:25
Autor: ADH

În 2011, pe fondul avansului înregistrat de cererea de transport marfă, echipa easycargo.ro a venit cu o idee inovatoare, o bursă online pentru transportul de mărfuri, menită să faciliteze contactul dintre transportatorii rutieri de marfă şi cei interesaţi să-şi transporte marfa, pe teritoriul României şi în străinătate.

Easycargo.ro revoluţionează conceptul de bursă online, oferind o platformă online de licitaţii care facilitează contactul dintre transportatori verificaţi şi persoanele fizice şi companiile în căutare de soluţii de transport. 

Easycargo oferă posibilitatea găsirii soluţiei optime de transport pentru marfă, în cadrul platformei online regăsindu-se atât dubiţe de tonaj mic, cât şi camioane sau trailere cu capacitate de până la 32 de tone. 

Site-ul easycargo.ro este un instrument uşor de utilizat la îndemâna transportatorilor şi a celor care au nevoie de transport marfă, fiind împărţit în două secţiuni dedicate înregistrării transportatorilor şi clienţilor care au marfă de transportat. Site-ul easycargo.ro este mobile-friendly, putând fi folosit uşor de pe orice terminal mobil, venind astfel în întampinarea transportatorilor care acceseaza platforma în general de pe mobil în căutarea clienţilor care au marfă de transportat. 

Transportatorii şi persoanele fizice sau companiile în căutare de servicii de transport pentru marfa lor se pot înregistra gratuit pe site, în cele două secţiuni special create. În urma înregistrării, transportatorii pot accesa o listă de mărfuri şi datele de contact ale celor care au înscris mărfuri pe site. Clienţii serviciilor de transport beneficiază de accesul la o listă a transportatorilor înregistraţi pe platformă, cât şi de posibilitatea de a vizualiza transportatorii interesaţi să ofere servicii de transport pentru orice tip de marfă adăugată în sistem. 

În prezent, pe platforma online easycargo.ro sunt înscrişi 9 619 de transportatori, iar în ultimele 30 de zile au fost publicate 2 477 de mărfuri. 

Cele două secţiuni dedicate transportatorilor şi potenţialilor clienţi în căutarea unui mijloc de transport pentru marfa lor dispun de filtre de căutare pentru a facilita găsirea rapidă a mărfii sau a mijlocului de transport căutat. 

Prin intermediul bursei online de transport marfă easycargo.ro, persoanele fizice şi companiile în căutare de servicii de transport marfă, pot obţine oferte competitive pentru transportul anumitor mărfuri, având posibilitatea de a opta pentru varianta cea mai avantajoasă. 

Clienţii care au marfă de transportat pot urmări traseul mărfii şi indicaţii legate de ruta de transport, prin intermediul hărţii interactive oferite de easycargo.ro. 


Platforma easycargo.ro oferă ca element de siguranţă posibilitatea verificării detaliilor despre transportatori cu privire la CUI, licenţă de transport, condiţiile de facturare şi de asigurare a mărfii. În acelaşi scop de a oferi utilizatorilor site-ului siguranţă şi transparenţă în privinţa modalităţilor de desfăşurare a activităţii, toţi transportatorii şi clienţii primesc calificative pozitive sau negative, în funcţie de prestaţia avută.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările