Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Excavatorul Sunward 90UF, un utilaj ideal pentru sectorul construcţiilor din România

0
Articol publicitar
16 Apr 2021 08:30:43
Autor: ADH

Excavatorul este utilajul ideal pentru săpături, demolări şi manipularea materialelor grele. Este puternic, rezistent şi compact. Recomandarea noastră este să alegeţi un echipament care să îmbine fiabilitatea cu performanţa, fără să vă cureţe de bani. Pentru că rolul unui utilaj este să vă aducă profit, nu o gaură în buget.

Iar soluţia cea mai potrivită nu poate fi decât Sunward SWE 90UF, un midiexcavator eficient şi versatil, creat parcă special pentru şantierele din ţara noastră.

Să începem cu motorizarea. Sunward 90UF este echipat cu un motor diesel japonez, marca Yanmar, care livrează 46,2 kilowaţi, respectiv 62 de cai putere, la 2.200 de rotaţii pe minut. Compania japoneză Yanmar a fost fondată în anul 1912, aşa că vă puteţi baza pe acest motor puternic şi rezistent. Pe lângă aceste calităţi, trebuie să ştiţi că această echipare respectă standardele de emisii Euro 5, ceea ce înseamnă că motorul Yanmar este atât prietenos cu mediul înconjurător, cât şi economic în ceea ce priveşte consumul de carburant.

Cabina midiexcavatorului Sunward 90UF este confortabilă şi spaţioasă şi îi oferă operatorului o vizibilitate excelentă. Fotoliul operatorului este ergonomic şi beneficiază de suspensie reglabilă, pentru ajustarea acestuia în funcţie de înălţimea şi greutatea ocupantului. Să nu uităm de cele două joystick-uri performante, care vă oferă un control de neegalat asupra întregului utilaj şi un maxim confort în operare. Totodată, în interior, vă întâmpină un display de mari dimensiuni, pe care sunt afişate informaţii care să vă facă munca mai uşoară.

Rotaţia cabinei de-abia dacă depăşeşte amprenta la sol a utilajului, ceea ce face ca midiexcavatorul Sunward 90UF să fie ideal pentru lucrul în zone înguste şi greu accesibile. Obţineţi, astfel, confort în operare şi o productivitate crescută a muncii. Un aspect deloc de neglijat este accesibilitatea şi designul inovator al midiexcavatorului Sunward 90UF. Accesul la componentele acestui utilaj se face foarte uşor, datorită elementelor cu deschidere largă, ceea ce vă permite o mentenanţă fără bătăi de cap.

Midiexcavatorul Sunward 90UF este dotat cu un sistem hidraulic suplimentar, pentru anexarea diferitelor ataşamente. Pompa principală este electro-hidraulică, iar forţa acesteia poate fi ajustată în funcţie de ataşamentele folosite şi de condiţiile de lucru. Ca rezultat, veţi deveni mai eficienţi în muncă şi veţi obţine un consum redus de combustibil. Dimensiunea şi forma antebraţului, precum şi pivotarea acestuia, sunt caracteristici care vă permit să excavaţi cu uşurinţă în spaţii înguste sau paralel cu un perete.

Este momentul pentru detaliile tehnice ale midiexcavatorului Sunward 90UF. Greutate de operare de 8,75 tone şi o cupă standard cu o capacitate de 0,26 metri cubi. Lungimea acestui utilaj ajunge la aproape 6,5 metri, lăţimea, 2,25 de metri, iar înălţimea, 2,7 metri. Viteza maximă de deplasare este de 4,7 kilometri pe oră, dar nu credem că pentru viteză veţi cumpăra acest utilaj. Rezervorul de combustibil are capacitatea de 125 de litri, iar cel hidraulic, de 80 de litri.

Să aflăm şi parametrii de muncă ai midiexcavatorului Sunward 90UF. Înălţimea maximă la care ajunge cupa este de 7,3 metri, distanţa maximă la care poate săpa acest utilaj este de 7,45 metri, iar adâncimea maximă de săpare este de 4,55 metri. Aşadar, un utilaj care nu vă va lăsa niciodată la greu, indiferent de sarcină.

UTILBEN este unic importator al produselor Sunward în România. Compania cu sediul în Cluj-Napoca se află în topul vânzărilor de utilaje în ţara noastră şi are o reputaţie impecabilă datorită unui mod de a face afaceri cu integritate şi caracter. UTILBEN are o experienţă de 15 ani în domeniul vânzării de echipamente fiabile, timp în care a stabilit relaţii solide cu peste 500 de furnizori de utilaje din întreaga lume. Oferta de echipamente agricole şi de construcţii cuprinde peste 50.000 de produse, pe care le găsiţi pe site-ul www.utilben.ro.

UTILBEN a primit în anul 2019 cea mai înaltă distincţie din partea Sunward, care este unul dintre cei mai mari producători de utilaje din China şi ocupă locul 34 la nivel mondial. Compania românească UTILBEN a primit titlul „Best Dealer Award”, pentru cea mai rapidă creştere a vânzărilor şi cea mai mare cotă de piaţă. Clienţii din România apreciază calitatea utilajelor Sunward, tehnologia inovatoare, termenele scurte de livrare, condiţiile avantajoase de finanţare, garanţia extinsă şi suportul excelent pe partea de service şi postvânzare. Aceste calităţi, cumulate cu experienţa şi implicarea echipei UTILBEN, au dus la această performanţă extraordinară!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările